Zahra diberi rasa ‘nikmat dunia’ !

 

Rasa jus buah oren .. Manis je pon.. Kalau masam , aku tak bagi dia rasa .. Tu pun sekadar nak tengok respon dia .. Apakah dia akan menolak atau sebaliknya !

Dan ??? Apakah dia menolaknya ?? Hahahahha …. Tengok anak sapa laaa ! Siap tarik tangan mak dia .. nak lagi !! Huhhuhuh… Leh tahannn makcik ni..

Berapa usia Zahra ? Dah nak masuk 6 bulan dah.. Dulu Qhaliff baya gini pon dah mula bagi rasa jus buahan.. Namun susu ibu tetap keutamaan !

Seperkara yang aku perasan… bayi kalau menyusu ibu , mulut diorang bau manis je .. Pipi pon rasa gebu je bila dicium.. kan ? Korang perasan tak ?

Aku pun nak gak la gitu.. Nak mulut bau manis jer .. Pipi pon nak gebuuu je cam pipi baby.. Apakah aku perlu juga menyusu ibu ? Erk.. Gurau jer laaa !!

6 ulasan:

  1. cuba la abg ben .. pas tu kasi tau kita org macam mana .. hahahahha pas tu suh kakak tepuk belakang sbb nk kasi sendawa hahahaha

    BalasPadam
  2. Muahhahaha.... abg ben buat lawak.... tp mmng betul la... baby sy fully bf.. mulut dia bau manis je.. pipi pon gebus... badan pun gebus. Smpai org ckp dia ni besar sngt walhal.bmi ok ja...

    ( by the way kalau komen ni tembus maka settle sudah masalah aku x leh nak komen blog or update nlog aku sendiri dan orang lain )

    BalasPadam
  3. Gebus dan comel !! hahaha.. abg ben pun gebus dan comel la juga.. kalo la mnum susu juga... lol.. joking...

    Sayang Anjing daripada Anak Sendiri

    BalasPadam
  4. hehe... cer try test tengok... :D :D

    BalasPadam
  5. haha, kelakar lah abg ben.. :p

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.