Zahra Nur Iman , 5 bulan !

 

Lahir 8.5.2014 . Dan semalam , genap dia .. 5 bulan ! Dan tadi gi checkup bulanan..

Berat : 7.2 kg

Tinggi : 67 cm

Kepakaran dia ? Membebel dan masamkan muka ! Senyum bila nampak daddy dia jer .. Daddy dia dah pesan , jangan mudah senyum terutama kat lelaki.. Kang Facebook penuh followers .. Tak larat daddy tapis ! Grrr…

11 ulasan:

  1. kejab aje dah 5 bulan ye
    tapi rambutlah paling mahal tu! =)
    cam qhalif masa kecik pula

    BalasPadam
  2. kejab aje dah 5 bulan ye
    tapi rambutlah paling mahal tu! =)
    cam qhalif masa kecik pula

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah...yang penting sihat kan?...^_^

    BalasPadam
  4. hahaha..
    ingt pesan daddy tue.
    rasanya kalau masam lagi bertambah orang like nie.
    hehe..
    kiut miut sungguh posing dia tie.

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah.....nanti besar sikit..tindik telinga yea Zahra....

    BalasPadam
  6. sihat ..bulan lahir sama dengan anak n=]bungsu Etuza..dah 9 tahun

    BalasPadam
  7. Susah betul nak tengok gambar dia senyum. Mahal sungguh anak dara ni. Semangat sangat..

    BalasPadam
  8. hahhaha..daddy dengki..biorla die nak senyum

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.