Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 9 Oktober 2014

Zahra Nur Iman , 5 bulan !

 

Lahir 8.5.2014 . Dan semalam , genap dia .. 5 bulan ! Dan tadi gi checkup bulanan..

Berat : 7.2 kg

Tinggi : 67 cm

Kepakaran dia ? Membebel dan masamkan muka ! Senyum bila nampak daddy dia jer .. Daddy dia dah pesan , jangan mudah senyum terutama kat lelaki.. Kang Facebook penuh followers .. Tak larat daddy tapis ! Grrr…

11 komen :

yana yani berkata... [Reply to comment]

kejab aje dah 5 bulan ye
tapi rambutlah paling mahal tu! =)
cam qhalif masa kecik pula

yana yani berkata... [Reply to comment]

kejab aje dah 5 bulan ye
tapi rambutlah paling mahal tu! =)
cam qhalif masa kecik pula

mama amir berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah...yang penting sihat kan?...^_^

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

hahaha..
ingt pesan daddy tue.
rasanya kalau masam lagi bertambah orang like nie.
hehe..
kiut miut sungguh posing dia tie.

Mek Onie berkata... [Reply to comment]

pepacak rambut zahra,auwwww

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

Wowww rambut dia..

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.....nanti besar sikit..tindik telinga yea Zahra....

nabila biela berkata... [Reply to comment]

ala...omeynyaaaa.

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

sihat ..bulan lahir sama dengan anak n=]bungsu Etuza..dah 9 tahun

mama 3farhanah berkata... [Reply to comment]

Susah betul nak tengok gambar dia senyum. Mahal sungguh anak dara ni. Semangat sangat..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

hahhaha..daddy dengki..biorla die nak senyum

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI