Cerita Anak Dara & JSP

10:10 PG
  -iklan berbayar -   Siapa cakap anak dara tak ada masalah dalaman ? Ada okay.. Contohnya.. [ X ] Masalah keputihan [ X ] Sen...

Mengamuk dia !

11:07 PTG
  Hari ni , aku tinggalkan Qhaliff dan Zahra di rumah mak aku ! Suka la dia .. ramai kawan ! Mak aku cakap , dia tidur pon kejap jer .. Pa...

Rezeki Qhaliff !

11:01 PTG
  “ Ini kalau aku menang contest LIKE paling banyak ni , BenQ F5 yang cool giler ni mmg jadi milik Qhaliff ! Leh dia layan Youtube puas ...

Zahra nak adik !

12:30 PG
  Doktor dah warning ! Kali ni kena jarakkan skit ! Dua tahun gitu.. heehehe … Tapi ada yang tak pedulik ! Dah rezeki kan ? Alhamdulilla...

Boikot CELCOM !!

12:19 PG
  Jom tukar Telco ! Makin ramai menyampah dengan Celcom gara gara pemotongan tanpa amaran !! Tau tau dah kena potong kredit kita !! Sunggu...

Zahra bikin daddy …

5:36 PTG
  Grrrr !!! Bila datang ‘bosan’ dia , dia tak nak masuk dalam buaian dia.. Nak kena dukung jer ! Perghhh … Walhal dia mengantuk .. Tap...

Hormatilah ibu kamu !

1:01 PTG
  Baru 2 orang anak .. camana mak aku handle 4 orang !! 3 lelaki satu perempuan ! Patutlah kekadang mak aku jadi ‘tarzan’ bila aku takde...

Internet oh Internet !

3:00 PTG
  “ Sayang , booking je la Unifi ! Boleh bankrupt gini !! “. Malam , sebelum tidur .. Qhaliff akan cari handphone ! Samada aku punya ada...

Kesihatan Luaran

9:00 PG
Apa itu VCO? VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran C...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI