“Abang , nampak lain tak ? “

 

Adehhh.. soalan maut sungguh !  Wife tanya kelmarin pada aku sewaktu dia bersiap nak pergi kerja. Aku senyum jer..

 “Lama dahh perasan , saja jer wat tak tau.. Kang kalau puji , memanjang selfie dalam toilet ! Tapi bukannya bagi kat suami.. bagi group geng geng ibu dia ! Kaann ? “ .

Perubahan pada kulit muka dia bagi aku ada berpunca dari dua jenis produk yang dia amik dan salah satunya aku baru review baru baru ni.. Haaaa .. 

Ahaa.. ni bukan produk baru lahir semalam yer .. Dah 4 tahun dah berada di dalam pasaran terang kita.. Bukan pasaran gelap ehh !

Aura Puteri Gold ! Hehehehe.. Ternyata MEMANCOORRR !! Hahaha… Memang memancar gituuu .. Tapi kalau nak pakai , kena disiplin laa .. jangan jap pakai jap tidak.. Kang tak MEMANCOOORRRRR , salahkan produk lak walhal diri tak berdisiplin.. kan kan ?

Aku jawab lagi kat wife ..

“ Kang dok tengok selalu jer, risau lak Zahra ada adik awal lak.. Kena jarak kan , kan ? Kang marah doktor ! Huhuhuh.. “.

Sebenarnya pandang.. curik curik.. kang dia perasan , malu aiii .. hahahaha…  Awal cerita #ehhh…

Oh ya.. satu lagi produk tu ,nanti aku cerita eh..

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah...hehehe sape2 yg berminat untuk mendapatkan aura puteri gold ni.. boleh jg hubungi sy 0123218140

    Jommm memancorrr :)

    BalasPadam
  2. Yeayyy... In da habaq main... Apg mmg tiptop meletoppss uollsss...xcaya cer WhatsApp iekin 017-2574861, try sndri bru tau....

    BalasPadam
  3. Jom memancorr warga JB! WhatsApp 0127067298! 😉

    BalasPadam
  4. sila2 pada yg berminat...dealer2 kami sedia membantu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009