Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 13 November 2014

“Abang , nampak lain tak ? “

 

Adehhh.. soalan maut sungguh !  Wife tanya kelmarin pada aku sewaktu dia bersiap nak pergi kerja. Aku senyum jer..

 “Lama dahh perasan , saja jer wat tak tau.. Kang kalau puji , memanjang selfie dalam toilet ! Tapi bukannya bagi kat suami.. bagi group geng geng ibu dia ! Kaann ? “ .

Perubahan pada kulit muka dia bagi aku ada berpunca dari dua jenis produk yang dia amik dan salah satunya aku baru review baru baru ni.. Haaaa .. 

Ahaa.. ni bukan produk baru lahir semalam yer .. Dah 4 tahun dah berada di dalam pasaran terang kita.. Bukan pasaran gelap ehh !

Aura Puteri Gold ! Hehehehe.. Ternyata MEMANCOORRR !! Hahaha… Memang memancar gituuu .. Tapi kalau nak pakai , kena disiplin laa .. jangan jap pakai jap tidak.. Kang tak MEMANCOOORRRRR , salahkan produk lak walhal diri tak berdisiplin.. kan kan ?

Aku jawab lagi kat wife ..

“ Kang dok tengok selalu jer, risau lak Zahra ada adik awal lak.. Kena jarak kan , kan ? Kang marah doktor ! Huhuhuh.. “.

Sebenarnya pandang.. curik curik.. kang dia perasan , malu aiii .. hahahaha…  Awal cerita #ehhh…

Oh ya.. satu lagi produk tu ,nanti aku cerita eh..

7 komen :

~MAWAR~ berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah...hehehe sape2 yg berminat untuk mendapatkan aura puteri gold ni.. boleh jg hubungi sy 0123218140

Jommm memancorrr :)

Mummy Putri berkata... [Reply to comment]

Wuii pedih mata nii memancoorr kak yong dan encik roy dihasut penjual online

ChintaUOweyz berkata... [Reply to comment]

Yeayyy... In da habaq main... Apg mmg tiptop meletoppss uollsss...xcaya cer WhatsApp iekin 017-2574861, try sndri bru tau....

Nunu Khalil berkata... [Reply to comment]

Jom memancorr warga JB! WhatsApp 0127067298! 😉

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

Aduii.. Silau.. Hahaha

Aura Alena berkata... [Reply to comment]

sila2 pada yg berminat...dealer2 kami sedia membantu

Miela Asmila berkata... [Reply to comment]

Mano gambaq testimoninyo...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI