Akhirnya , Zahra abiskan susu botolnya !

 

Waaahh… Alhamdulillah ! Mak mertua aku yang jumpa botol ni.. Botol ni dijual di kedai runcit biasa je pon .. Puting dia lembut jer ! Memang Zahra gigit puting ni masa nak hisap botol susu yang aku bagi ni.. Tapi awas ! Tak boleh bagi ketika baby baring yer ! Kena pantau sehingga dia abis hisap !! Jangan sesekali biarkan sebab air dia keluar jer .. Tak seperti puting jenama yang mahal yer ..

Abaikan bulu kaki tu yer .. Fokuskan anak mata anda pada botol susu tu.. Ahaaa.. Aku kena bagi gak sebab dia kesian kat dia .. Selagi dia tak minum susu , dia akan kerap terjaga dari tidur. Hurmm.. Bila dah minum abis , barulah lena tidurnyaaa …

Aku dah try mcm mcm botol dan puting susu.. Akhirnya , yang ni gak dia nak ..

14 ulasan:

  1. Puting Dr baby ek... Yg itu saja membantu sumaiyyah dulu

    BalasPadam
  2. dia nak botol murah2 je tu...

    BalasPadam
  3. gud job zahra.. hehehe moga membesar bagai juara... klu xsebut sal kaki sy xprasan pn bila sebut erkk.. trtengok... hahahah

    BalasPadam
  4. Puting doktor bayi ni memang lembut. Rasa nak kunyah-kunyah je

    BalasPadam
  5. botol yang murah juga jadi pilihan zahra ye abg ben?

    BalasPadam
  6. perut zara kenyang memang lenalah tidur

    http://www.lovehutladyvitamin.com

    BalasPadam
  7. tapi dah dapat gigi nanti, puting ni paling senang koyak..macam saya dulu, habis semua puting botol susu koyak sbb suka menggigit..harap2 zahra x main gigit2 ni..bankrap daddy nak beli puting botol susu nanti :-)

    BalasPadam
  8. kenyang zahra..hehee..uit bulu kaki..

    BalasPadam
  9. kita memang pakai puting ni .. rm9.90 dapat 3..leh beli kat farmasi biasa...

    memang ok sagttt.. tapi betul sebab puting dia jenis bulat bukan Y cut so dia ngalir ajaaa..kena jaga betul2

    BalasPadam
  10. Anak sy pun pakai bang.. Tp mcm mne pun kalau dgn sy xnk dia minum susu pakai botol.. Dgn org lain je nak.. Huhu

    BalasPadam
  11. Omo.... xperasan.pun kaki tu hihi....

    Klu sy kerja mngkin di cari juga.... sbb ank ponx minum susu pam... nk direct... mngkin puting keras kot. Hihi.... tp x keja so direct je la .. :p

    BalasPadam
  12. Terbaik... bestlah zahra..ayah dia bg dia ni... ni anak saya 8m dah still tk nk juga pelbagai puting dah cuba....

    Syukur..lega jg hti ibu zahra kan2....

    BalasPadam
  13. Tak perasan pun kaki tu..bila srbuk baru tetengok..huhu...
    Mahal murah bukan ukuran bagi baby janji dia rasa selesa..ok le

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI