Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 21 November 2014

Anak patung pertama untuk Zahra Nur Iman

 

Cony Plus Doll dari LINE .. hehehe

Dapat sewaktu aku hadiri event #AirAsiaLine di Hilton Kuala Lumpur , pagi tadi .Majlis yang aku gi ni adalah pelancaran kepada usahasama Air Asia dan pengendali aplikasi LINE.

Nanti aku cerita kat korang pasal usahama diorang ni eh .. Ni tajuk pasal Zahra ni .. Terlari lak .. hehehe ..

Sukakah dia ?? Huhuhuh.. gegurl memang kena main dengan anak patung eh ??? Hehehehhe …

Lelaki ? Car ? Pistol pistolan ? Hurmm.. Tablet ? Huhuh..

3 komen :

Lulu Caldina berkata... [Reply to comment]

hehe, qhaliff tak rebut yer?

izzeyda berkata... [Reply to comment]

Aloloo zahra dapat anak patung.. mesti laa suka, cuma tak pandai nak bagitau.. :D

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

tak ada yang berebutkan doll tu ke?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI