Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 6 November 2014

Belum rezeki mereka ..

 

Dapat mesej semalam .. Tempat pelancaran  produk tu , diubah dari ‘situ’ ke Malaysia . Ini bermakna , tak yah gi ke sana ! Hehehe.. Maka tak perlulah buat passport ! Hehehe.. Lom rezeki Zahra terbang .. Qhaliff dah merasa banyak kali dah .. Sabar ye nak..

Sebenarnya aku bersyukur gak perubahan ni.. Ada hikmah rupanya. Ada satu job aku pun berubah tarikh ! Sepatutnya minggu depan tapi berubah ke tarikh yang hampir dengan event yang memerlukan kehadiran aku tu.. Huhuh.. Dah pakat rapat rapat pulak event ni..

Aku lega gak la .. Kalau tak terpaksa la tolak salah satu.. Tolak , rugi wooo ! Sebaiknya aku tak leh tolak ! Dan berharap la salah satu berubah tarikh.. Huhu..

Zahra dan Qhaliff .. Jangan risau ! Nanti ibu sambung phD , kita gi lepak luar negara eh ? Pulau Pinang pon ok la.. Janji ‘over sea’.. kan ? Hahahaha ..

“ Daddy , sila bertenang..Zahra cool jer ! InshaAllah ada rezeki kita gi Europe sekeluarga eh ? Heheheh.. “

15 komen :

Kakcik Nur berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah.

Kalau dah namanya rezeki, tak akan ke mana... :)

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Nampak macam daddy yg frust

emalin mohd berkata... [Reply to comment]

Sarawak and sabah pun oversea juga..InsyaAllah sooner or later tercapai juga hasrat tu..

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH berkata... [Reply to comment]

Assalam abg ben,
meh3
meh dok ober de see PENANG ni meh
iols dah lama dok sini
buleh ler tukor venue gathering blah utara pulops he3

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

ada hikmah tu abg ben.. :)

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Telah Allah tentukan rezeki setiap daripada kita..insyaAllah macam mana pun ianya akan kembali pada kita juga..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

hehehe.. Zahra senyum je.. Daddy yang frust sebenarnya..
InsyaAllah moga dipermudahkanNYA..

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

asalam Ben..tak apa next time mesti dapat pergi juga tu ..comel loteh permata hati..Ben..membesar dengn iringan blog yang segar di alam maya...

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

insyallah...

Ummi Hanifah Abd Halim berkata... [Reply to comment]

ala.. anytime bapak boleh bawa g oversea.. apa ada hal kan Zahra.

Aishah Ahmad berkata... [Reply to comment]

Wah...blogger je tp dapat berjalan sampai ke oversea nun.kagum betul AA.

amir zahari berkata... [Reply to comment]

ada rezeki tu nanti.. ^__^

Ambo Akhil berkata... [Reply to comment]

pulau indah klang pon rasenya dah oversea jgk. tp sket je la overnya..haha

aRz MoHa berkata... [Reply to comment]

sampai pulau pinang boleh jumpa dengna bro ben

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

terim akasih terbitkan komen Etuza ..semoga terus berblog ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI