Belum rezeki mereka ..

 

Dapat mesej semalam .. Tempat pelancaran  produk tu , diubah dari ‘situ’ ke Malaysia . Ini bermakna , tak yah gi ke sana ! Hehehe.. Maka tak perlulah buat passport ! Hehehe.. Lom rezeki Zahra terbang .. Qhaliff dah merasa banyak kali dah .. Sabar ye nak..

Sebenarnya aku bersyukur gak perubahan ni.. Ada hikmah rupanya. Ada satu job aku pun berubah tarikh ! Sepatutnya minggu depan tapi berubah ke tarikh yang hampir dengan event yang memerlukan kehadiran aku tu.. Huhuh.. Dah pakat rapat rapat pulak event ni..

Aku lega gak la .. Kalau tak terpaksa la tolak salah satu.. Tolak , rugi wooo ! Sebaiknya aku tak leh tolak ! Dan berharap la salah satu berubah tarikh.. Huhu..

Zahra dan Qhaliff .. Jangan risau ! Nanti ibu sambung phD , kita gi lepak luar negara eh ? Pulau Pinang pon ok la.. Janji ‘over sea’.. kan ? Hahahaha ..

“ Daddy , sila bertenang..Zahra cool jer ! InshaAllah ada rezeki kita gi Europe sekeluarga eh ? Heheheh.. “

15 ulasan:

  1. InsyaAllah.

    Kalau dah namanya rezeki, tak akan ke mana... :)

    BalasPadam
  2. Sarawak and sabah pun oversea juga..InsyaAllah sooner or later tercapai juga hasrat tu..

    BalasPadam
  3. Assalam abg ben,
    meh3
    meh dok ober de see PENANG ni meh
    iols dah lama dok sini
    buleh ler tukor venue gathering blah utara pulops he3

    BalasPadam
  4. Telah Allah tentukan rezeki setiap daripada kita..insyaAllah macam mana pun ianya akan kembali pada kita juga..

    BalasPadam
  5. hehehe.. Zahra senyum je.. Daddy yang frust sebenarnya..
    InsyaAllah moga dipermudahkanNYA..

    BalasPadam
  6. asalam Ben..tak apa next time mesti dapat pergi juga tu ..comel loteh permata hati..Ben..membesar dengn iringan blog yang segar di alam maya...

    BalasPadam
  7. ala.. anytime bapak boleh bawa g oversea.. apa ada hal kan Zahra.

    BalasPadam
  8. Wah...blogger je tp dapat berjalan sampai ke oversea nun.kagum betul AA.

    BalasPadam
  9. pulau indah klang pon rasenya dah oversea jgk. tp sket je la overnya..haha

    BalasPadam
  10. sampai pulau pinang boleh jumpa dengna bro ben

    BalasPadam
  11. terim akasih terbitkan komen Etuza ..semoga terus berblog ..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.