Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 29 November 2014

BEN ASHAARI di UTUSAN MALAYSIA !

 

Akhirnya !

 

Terima kasih UTUSAN MALAYSIA.. Dulu rajin baca… Sejak kecik dulu .. Sekarang ni , baca online je rajin .. Tapi disebabkan ada muka aku ni , aku pun rajin balik beli .. heeee…

Terima kasih pada korang semua kerana beri sokongan !

Tunggu keluar kat Berita Harian lak.. Dan cukuplah semua akhbar pernah cover blog aku ni.. Heehehe…

“ Ada aku kesah ???? “. Persoalannya , kenapa ko lak nak kisah ?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI