BEN ASHAARI di UTUSAN MALAYSIA !

 

Akhirnya !

 

Terima kasih UTUSAN MALAYSIA.. Dulu rajin baca… Sejak kecik dulu .. Sekarang ni , baca online je rajin .. Tapi disebabkan ada muka aku ni , aku pun rajin balik beli .. heeee…

Terima kasih pada korang semua kerana beri sokongan !

Tunggu keluar kat Berita Harian lak.. Dan cukuplah semua akhbar pernah cover blog aku ni.. Heehehe…

“ Ada aku kesah ???? “. Persoalannya , kenapa ko lak nak kisah ?

2 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.