Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 7 November 2014

Bila blogger jadi ‘retis’ !

 

Hahahaa.. Aku tak la sangka sampai tahap rasa gini . Aku memahami sangat perasan mereka bila blogger atau artis yang kita minat , komen kat FB , Instagram kita.. Rasa tetiba terawang tanpa diminta sama sekali ! Automatik kooo !  Kan kan ?

Aku , tak pernah anggap diri cam selebriti atau retis ! Huh.. aku sekadar seorang penulis blog je pon..kan kan ? Tapi bila terima reply dari rakan rakan dunia maya , aku tersenyum jer.. Seronok dan gembira bila dapat buat mereka gembira ! Alhamdulillah ..

Sebab tu aku jarang nak komen kat blog kawan kawan atau di FB mereka.. mahupun IG mereka.. Haaa… Boleh tak terima alasan gini ? Heheheh ..

Tak perlulah nak berlagak popular atas dunia ni.. Sekejap je semua ni ! Kalau kita dok poyo semacam jer.. memang tak kekal lama la dalam bidang yang diceburi tu..

Rileks jer…

12 komen :

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

hahaha....sy pn teruja bila ben folo ig sy..ekekeke...ad buat entry psl ni :p

amir zahari berkata... [Reply to comment]

baru like n komen dh sawan belum ben ashaari ajak jumpa..hahahaha..

Jari Manis berkata... [Reply to comment]

sebut je Ben Shaari ..siapa yg tak kenal...itu sbb semua excited..

Ahlam Miera Amirul Shafie berkata... [Reply to comment]

saya pn rasa seronok jgk dulu bila abg ben follow blog n twitter sy... pstu ada balas tweet lak... hehehehe

Jue Amzura berkata... [Reply to comment]

Ben Ashaari... memang terbaik

Masliza Mohamed berkata... [Reply to comment]

teringat pulak dulu first time dpt komen dr blogger terkenal kecoh camni jugak...haha...

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Pernah alami apa yg mereka alami gak. Hihu

mama maman aka yana berkata... [Reply to comment]

wah..wah.. retis gitu..


ben.. follow my ig plis.. kikiki

(mak bdk pun excited ok.. kiki)

mama'snia berkata... [Reply to comment]

Ngeeee :D ..ritu nampak nama En ben pollow ig pun tersengih2 satu hari..yeay

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Been there also, masa tgk ben jadi follower blog, mmg sangat excited + kecut perut. Pastu bila ben jawab email & whatsapp, rasa nak pitam terus hahahah

Lily berkata... [Reply to comment]

Ahahaaa untung laa abg ben dan CMG da jd retis dh la kiranyaa..kerlassss gitu

Mister Zarif berkata... [Reply to comment]

Nak tambah lauk lg. Thanks bro ben ashaari yg fofular coz follow jugak den yang x seberapa ni. Haha..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI