Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 12 November 2014

Bila mak masak !

 

image

Simple je mak aku masak ari ni tapi dia punya nafsu nak makan tuuu ! Perghhhhh …  Kalau ada sambal belacan dengan ulam , aku rasa aku pasti akan abiskan satu periuk nasi !!

Welcome to boroi , Ben ! Hahahahaha .. Hancusss gueee …

14 komen :

Yana Yani berkata... [Reply to comment]

masakan mak memang masakan paling sedap kat dunia

Safirul Amar Azmi berkata... [Reply to comment]

kalau di family saya...nama masakan sotong tu.. sotong masak longkang!...memang favourite kami sekeluarga...! haha

Sya Nadia berkata... [Reply to comment]

Amboi.. Sedapnya makan.. Kalau kat rumah sya, tak simple kalau mcm ni.. Hehe

Noriza MiracleVitamins berkata... [Reply to comment]

Sedapnya masakan tu. Mak ni kalau masak apa pun sedap kan. Air tangan mak tu yg buatkan makanan tu sedap

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Perghhhh...sedap tu.

Masakan mak memang tiada tandingannya.

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Qayyum cakap... Mama masak telur goreng ngan nasi ada kicap... Sedapnya mama

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

Terbaekkk...!!! Mmg asas makanan laut la kan?? Huhuhu.. BTW, nmpk sedap.. Lagi2 sotong hitam tu.. :)

AMIIZAA berkata... [Reply to comment]

sedapppp....masakan ibu yg paling best:):)

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

Simple dan sedap...air tangan emak yg sedap

Nor Fauzah Samid berkata... [Reply to comment]

air tangan mak..mestilah sedap, kan. ^_^

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

kalau macam ni punya semangat masak...aduhai..rosak diet den...

Fuza Musa berkata... [Reply to comment]

Air Tangan ibu :)

Sujaihah Abu Hassan berkata... [Reply to comment]

Dah lama tak makan sotong masak macam tu, sedap !.. hari tu beli sotong 16 ekor RM16 !

Miela Asmila berkata... [Reply to comment]

Air tangan mak..masak apapun sodap

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI