Bila mak masak !

 

image

Simple je mak aku masak ari ni tapi dia punya nafsu nak makan tuuu ! Perghhhhh …  Kalau ada sambal belacan dengan ulam , aku rasa aku pasti akan abiskan satu periuk nasi !!

Welcome to boroi , Ben ! Hahahahaha .. Hancusss gueee …

14 ulasan:

  1. masakan mak memang masakan paling sedap kat dunia

    BalasPadam
  2. kalau di family saya...nama masakan sotong tu.. sotong masak longkang!...memang favourite kami sekeluarga...! haha

    BalasPadam
  3. Amboi.. Sedapnya makan.. Kalau kat rumah sya, tak simple kalau mcm ni.. Hehe

    BalasPadam
  4. Sedapnya masakan tu. Mak ni kalau masak apa pun sedap kan. Air tangan mak tu yg buatkan makanan tu sedap

    BalasPadam
  5. Perghhhh...sedap tu.

    Masakan mak memang tiada tandingannya.

    BalasPadam
  6. Qayyum cakap... Mama masak telur goreng ngan nasi ada kicap... Sedapnya mama

    BalasPadam
  7. Terbaekkk...!!! Mmg asas makanan laut la kan?? Huhuhu.. BTW, nmpk sedap.. Lagi2 sotong hitam tu.. :)

    BalasPadam
  8. sedapppp....masakan ibu yg paling best:):)

    BalasPadam
  9. Simple dan sedap...air tangan emak yg sedap

    BalasPadam
  10. air tangan mak..mestilah sedap, kan. ^_^

    BalasPadam
  11. kalau macam ni punya semangat masak...aduhai..rosak diet den...

    BalasPadam
  12. Dah lama tak makan sotong masak macam tu, sedap !.. hari tu beli sotong 16 ekor RM16 !

    BalasPadam
  13. Air tangan mak..masak apapun sodap

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI