Bila minyak Batook Ori abis !

 

“ Abang , minyak Zahra abis dah ! Kena order dah ni .. “.

“ Hurm.. order banyak skit la.. Wat stok.. Kot la anak buah nak gak nanti .. Leh jual sekali.. Heheheh.. “.

Menurut Pn. Fazillah selaku agen yang menjual minyak Batook Ori ni , dia dapat banyak tempahan setiap hari ! Ini kerana minyak  Batook Ori ni mmg berkesan terutama untuk si kecil ..

Untuk orang dewasa , boleh gak ke ?

Hehehee.. “ Ben , mana nak beli ? “. Aku tau dah itu soalan  bakal aku terima selepas korang baca entri ni kan ? Ok ok… Nak order , sila ke page BATOOK ORI dan sila buat tempahan sementara stok masih ada ..

2 ulasan:

  1. selalu dengar. Nak cubalah jugak. Thanx info

    BalasPadam
  2. bagus gak. nak try gak la.

    Jemput ke blog saya.

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI