Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 23 November 2014

Cerita Saya Hamil Lagi Dan JSP

 

-iklan berbayar -

 

Jangan salah faham.
Takut nanti kita menduakan Allah Taala plak.

Sebenarnya.
Jamu Seri Pengantin tak boleh bagi anak.
Tapi adalah 1 ikhtiar rawatan dalaman untuk wanita yang ada masalah dalaman.
Untuk wanita yg sukar hamil.
Dan untuk menyuburkan rahim wanita.

Haa fahamkan ?
Bukan apa,
Risau juga sy bl ada cust direct tanya sy JSP boleh bagi anak ?

Hehe.
Confirm tak boleh jika tidak ada Izin Allah Taala.

Tapi,
Kalau puan2 adik2 kakak2 yang dah kahwin.
Ada masalah dalaman.
Sukar hamil.
Ada masalah kesuburan.
Boleh ikhtiar makan jamu ni.

Selebihnya kita serah pada Allah Taala ya..

Ini gambar sy,
Hamil ?
Ya sy hamil.
Anak kedua.

Sy xmenjangkakan yg sy akan hamil kali kedua masa anak sulong sy yg belum pun cukup setahun umurnya masa tu ( 6 bulan ).

Sebab.
Sy makan ubat perancang.
Dan sy mkn JSP.
Cuma ada sikit salah faham.
Sepatutnya kena jarakkan pengambilan perancang dan JSP.
Tapi sy hentam makan dua2 sekaligus.

Sy xtau sy hamil.
Selalu sy share testi hamil dan buat ayat ' sy mengandung lg '.
Selama 3 bulan kandungan sy tu sy mkn perancang dan jsp mcm biasa.

Alhamdulillah
Nasib baik kandungan sy selamat.

Buat la mcm mn pun.
Makan la apa pun.
Merancang la mcm mana sekalipun.
Kalau bukan dgn Izin Allah Taala.
Setiap sesuatu perkara tu tak akan terjadi.

Jadi jangan salah faham.
Kita cuma ikhtiar shj.

image

Dee Naa
Stokis Jamu Seri Pengantin
Kandungan 36 minggu
Due 16.12.2014

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI