Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 10 November 2014

Dan daddy suapkan Zahra makan hari ni !

 

Ari tu rasmi jer.. Dan ari ni , tanpa ibu Zahra di sisi , daddy berjaya suap Zahra sampai habis puree apelnya ! Weeee !

 

Suka dia dapat makan ! Huhu.. lama dah teruja dia ni ! Dok asyik tengok abang dia je makan , mana aci kan ? Hehehhe.. aku try suap Qhaliff.. tamoo dia ! Sombong dah skang ! Mana nak makan makanan ‘budak’ ! Adehhhh ..

Pasni sibuk la wife dok mengekslore makanan untuk si Zahra ni .. hurmmm… Daddy makan maggie je la.. Nasib baik la kedai mamak dekat !

5 komen :

acik watie berkata... [Reply to comment]

Daddy berjaya habiskan makanan Zahra? Daddy yang makan ke? 1 suap untuk Zahra..3 suap untuk Daddy

Siti Nur Amalina Abidin berkata... [Reply to comment]

daddy abiskan? aik...sapa makan nih? haha..

Anis Ilmer berkata... [Reply to comment]

Sedap je nampak Zahra makan, puas hatilah tu dapat makan macam Abg Long.

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

dah besar dah die..nak makan pulak

indah hiasan berkata... [Reply to comment]

I tot sy sorg je pk abg ben yg mkn makanan zahra. rupenye komen2 kt atas ni pon same..hihihihihi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI