Dan daddy suapkan Zahra makan hari ni !

 

Ari tu rasmi jer.. Dan ari ni , tanpa ibu Zahra di sisi , daddy berjaya suap Zahra sampai habis puree apelnya ! Weeee !

 

Suka dia dapat makan ! Huhu.. lama dah teruja dia ni ! Dok asyik tengok abang dia je makan , mana aci kan ? Hehehhe.. aku try suap Qhaliff.. tamoo dia ! Sombong dah skang ! Mana nak makan makanan ‘budak’ ! Adehhhh ..

Pasni sibuk la wife dok mengekslore makanan untuk si Zahra ni .. hurmmm… Daddy makan maggie je la.. Nasib baik la kedai mamak dekat !

5 ulasan:

  1. Daddy berjaya habiskan makanan Zahra? Daddy yang makan ke? 1 suap untuk Zahra..3 suap untuk Daddy

    BalasPadam
  2. daddy abiskan? aik...sapa makan nih? haha..

    BalasPadam
  3. Sedap je nampak Zahra makan, puas hatilah tu dapat makan macam Abg Long.

    BalasPadam
  4. dah besar dah die..nak makan pulak

    BalasPadam
  5. I tot sy sorg je pk abg ben yg mkn makanan zahra. rupenye komen2 kt atas ni pon same..hihihihihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.