Hilangkan parut gigitan serangga !

 

Huhh… dah tetiba ari ni merah semula lak ! Yang kat lengan dah jadi parut ! Kat pipi Zahra lak tetiba naik merah.. Hurmmm.. Gigitan lama kembali merah gitu !

Kat pipi Qhaliff pon sama gak jadi balik ! Hurmmm .. Nasib baik aku dha order Vitamin E Cream dari Cosmoderm. Katanya aku kena pakai sekali dengan losyen talc ..

Kang lepas mandikan diorang , pakaikan .. Hurmm..

 

Sian tengok budak budak merah sana sini.. diorang bukan reti nak cakap lagi .. nak bagitau sakit atau pedih ! Diam jer.. Rela kena gigit gitu haaa.. hahaa…

2 ulasan:

  1. biasa lin guna moogoo je.. uhuhu tak pun letak vick. tak thu plak ada brand lain untuk sapu.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009