Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 19 November 2014

Hilangkan parut gigitan serangga !

 

Huhh… dah tetiba ari ni merah semula lak ! Yang kat lengan dah jadi parut ! Kat pipi Zahra lak tetiba naik merah.. Hurmmm.. Gigitan lama kembali merah gitu !

Kat pipi Qhaliff pon sama gak jadi balik ! Hurmmm .. Nasib baik aku dha order Vitamin E Cream dari Cosmoderm. Katanya aku kena pakai sekali dengan losyen talc ..

Kang lepas mandikan diorang , pakaikan .. Hurmm..

 

Sian tengok budak budak merah sana sini.. diorang bukan reti nak cakap lagi .. nak bagitau sakit atau pedih ! Diam jer.. Rela kena gigit gitu haaa.. hahaa…

2 komen :

Allene berkata... [Reply to comment]

biasa lin guna moogoo je.. uhuhu tak pun letak vick. tak thu plak ada brand lain untuk sapu.

Cik Aann berkata... [Reply to comment]

sayu je tengok muka baby tu..

Jom kurus! Malam berzumbaa

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI