Hotel pertama buat Zahra !

 

Hotel pertama Qhaliff nginap napa eh ?? Sat google .. Wowww !! Qhaliff jugak di Terengganu ..dalam entri Hotel pertama Qhaliff di Terengganu ..

Waduhh.. bapak dia merasa tidur hotel masa kerja dengan Kementerian Pelancongan jer.. Sebelum tu , hotel Ah Tong pon tak pernah , ok !! Huhuh.. Untung budak budak skang noooo ..

Camana posing mereka sewaktu mula mula sampai bilik hotel ? Yang pasti , posing Zahra buat aku cemburuuuu !! Huhhh… Apasal diorang berlumba LIKE gambar Zahra tapi buat buat tak nampak gambar aku ??? Nak kena saman ??

Huh… Apa pun , hotel yang kitorang nginap ni best ! Kemas .. bersih … dan paling penting , ramah ! Susah nak jumpa hotel gini dah di Malaysia terutama pekerjanya adalah orang melayu !! Nanti aku review hotel ni …

Dan jutaan terima kasih atas doa kalian… Hujang lebat sewaktu datang tadi.. Tak nampak jalan ..huhu.. Eh , tetiba je ‘hujang’ .. hahaha…

6 ulasan:

  1. bukan huje ke? hehe..comelnye zahra

    BalasPadam
  2. Dah bercuti dah. Bestnya kalau dapat bercuti jugak sekarang nie.

    Klik untuk baca entry terkini saya > KDrama : Review Hotel King

    BalasPadam
  3. Maha Suci Allah !! comeyyy sangat zahra dalam gambar ni.... jatuh cintaaa....

    BalasPadam
  4. Hujang...pun boleh wahaha...=)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    BalasPadam
  5. haha.dah ngape jadi hujang? cakap ganung lening. haha. abg ben, nanti gtau ehh datang umk kampus mana. kalau sempat nak jumpa.

    -kbba pantai imur-

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009