Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 4 November 2014

Hotel pertama buat Zahra !

 

Hotel pertama Qhaliff nginap napa eh ?? Sat google .. Wowww !! Qhaliff jugak di Terengganu ..dalam entri Hotel pertama Qhaliff di Terengganu ..

Waduhh.. bapak dia merasa tidur hotel masa kerja dengan Kementerian Pelancongan jer.. Sebelum tu , hotel Ah Tong pon tak pernah , ok !! Huhuh.. Untung budak budak skang noooo ..

Camana posing mereka sewaktu mula mula sampai bilik hotel ? Yang pasti , posing Zahra buat aku cemburuuuu !! Huhhh… Apasal diorang berlumba LIKE gambar Zahra tapi buat buat tak nampak gambar aku ??? Nak kena saman ??

Huh… Apa pun , hotel yang kitorang nginap ni best ! Kemas .. bersih … dan paling penting , ramah ! Susah nak jumpa hotel gini dah di Malaysia terutama pekerjanya adalah orang melayu !! Nanti aku review hotel ni …

Dan jutaan terima kasih atas doa kalian… Hujang lebat sewaktu datang tadi.. Tak nampak jalan ..huhu.. Eh , tetiba je ‘hujang’ .. hahaha…

6 komen :

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

bukan huje ke? hehe..comelnye zahra

Izza Jay berkata... [Reply to comment]

Hotel Mana tu?

Jazz Lover berkata... [Reply to comment]

Dah bercuti dah. Bestnya kalau dapat bercuti jugak sekarang nie.

Klik untuk baca entry terkini saya > KDrama : Review Hotel King

TunSha Ayunie berkata... [Reply to comment]

Maha Suci Allah !! comeyyy sangat zahra dalam gambar ni.... jatuh cintaaa....

At-Tarmizi berkata... [Reply to comment]

Hujang...pun boleh wahaha...=)

http://seronoknyermelukis.blogspot.com

farhana mohamad berkata... [Reply to comment]

haha.dah ngape jadi hujang? cakap ganung lening. haha. abg ben, nanti gtau ehh datang umk kampus mana. kalau sempat nak jumpa.

-kbba pantai imur-

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI