Ingatkan dah tamat nyawanya !

 

Sedih ! Tak boleh charge dah .. Huhuhuh.. Kena beli baru kat Qhaliff atau dia akan berebut dengan aku !! Hurmmm ..

Tapi tu berlaku beberapa hari lepas dan satu keajaiban berlaku pagi ni !! Aku try charge tadi da.. Eh ???

Eh , eh ???? Ehhh … Ehh ???? Boleh ?? Alhamdulillah.. main cak cak lak diaaa eh ??? Selamat duit daddy.. hehehe.. Leh beli kamera yang daddy idamkan tuuuuu.. Sony @5100.. Huhuh.. Mahaiiii ..

Dan Zahra ??? Dia takde tab ke ?? Mana aci Qhaliff je ada kan ?

12 ulasan:

  1. Muka dua beradik ni serupa sangat hehe comel

    BalasPadam
  2. comel je kata2 borak tu..ekeke

    BalasPadam
  3. kdg kdg kena remove batery belakang masuk balik batery tu dan recharge balik...

    BalasPadam
  4. salam abg ben. sekadar berkongsi pengetahuan, saya pernah tbaca steve jobs sendiri tak bagi anak dia main ipad atau gadget2 tertentu sebab akan ade kesan kepada anak2 bila dah besar nnti. kemungkinan besar anak akan jd anti sosial dan pelbagai perkara negatif lg yg menyumbang kpd masalah2 sosial budak2 zaman sekarang

    BalasPadam
  5. saya pon guna Note 8.0 dan problem yg sama jugak berlaku.. kadang2 charge xnak masuk.. huhu..

    BalasPadam
  6. Muka Zahra penuh pengharapan.. Huhuhu

    BalasPadam
  7. Pipi tembam...rasaa nak cubit dua2 hehe

    BalasPadam
  8. hahahaha..kelakar plak cloud box tuu.. macam betul je diorang berdua cakap macam tu kann.. ^_^

    BalasPadam
  9. Budak2 pun memang berebut gajet sekarang ni.

    BalasPadam
  10. Comel adik beradik ni...suka tgok

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009