Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 13 November 2014

Ingatkan dah tamat nyawanya !

 

Sedih ! Tak boleh charge dah .. Huhuhuh.. Kena beli baru kat Qhaliff atau dia akan berebut dengan aku !! Hurmmm ..

Tapi tu berlaku beberapa hari lepas dan satu keajaiban berlaku pagi ni !! Aku try charge tadi da.. Eh ???

Eh , eh ???? Ehhh … Ehh ???? Boleh ?? Alhamdulillah.. main cak cak lak diaaa eh ??? Selamat duit daddy.. hehehe.. Leh beli kamera yang daddy idamkan tuuuuu.. Sony @5100.. Huhuh.. Mahaiiii ..

Dan Zahra ??? Dia takde tab ke ?? Mana aci Qhaliff je ada kan ?

12 komen :

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Muka dua beradik ni serupa sangat hehe comel

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

comel je kata2 borak tu..ekeke

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

kdg kdg kena remove batery belakang masuk balik batery tu dan recharge balik...

Johan Harith berkata... [Reply to comment]

salam abg ben. sekadar berkongsi pengetahuan, saya pernah tbaca steve jobs sendiri tak bagi anak dia main ipad atau gadget2 tertentu sebab akan ade kesan kepada anak2 bila dah besar nnti. kemungkinan besar anak akan jd anti sosial dan pelbagai perkara negatif lg yg menyumbang kpd masalah2 sosial budak2 zaman sekarang

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Z3 mmg terbaik ben

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

saya pon guna Note 8.0 dan problem yg sama jugak berlaku.. kadang2 charge xnak masuk.. huhu..

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

Muka Zahra penuh pengharapan.. Huhuhu

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Pernah gak jd gni..

salim harmanain berkata... [Reply to comment]

Pipi tembam...rasaa nak cubit dua2 hehe

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

hahahaha..kelakar plak cloud box tuu.. macam betul je diorang berdua cakap macam tu kann.. ^_^

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

Budak2 pun memang berebut gajet sekarang ni.

Miela Asmila berkata... [Reply to comment]

Comel adik beradik ni...suka tgok

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI