Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 4 November 2014

Masa untuk tenangkan diri ?

 

Alhamdulillah .. akhirnya aku akan keluar bercuti juga ! Lama dah tak jenjalan jauh gini .. Huhuh.. Tapi sayangnya , cuaca yang tak menentu membuatkan aktiviti riadah mungkin dikurangkan.. Hurmm. Tak pe la.. Asalkan selamat kan ?

Destinasi ? Terengganu dan Kelantan. Walaupun tak la lebih pada ‘bercuti’ tapi sekurangnya dapat jugak refreshkan otak aku yang semakin membeku ni ! Nak menulis pun dah takde idea.. Hurmm..

Nak gi mana ? Hurmm.. Unisza dan Umk ! Wat pe ? Hehhehe.. Tu biarlah rahsiaaaa .. Hehehehe… Nak stay hotel mana ? Pon biarlah rahsia.. Tak leh nak cerita semua kan ? Hehehe.. Apa pun , akan aku update di Facebook nanti yer..

Doakan aku sekeluarga , selamat pergi dan balik ! Nanti balik , nak gi Ipoh lak.. Pastu Ahad , gi KidZania .. huhuhuh.. Padat perancangan..Confirm penat hari Isnin nanti..

Kali pertama , si kecil ni nak berjalan jauh.. huhuhu…

11 komen :

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

lama bercuti.. nnt seronok Qhaliff dpt pegi kid Zania..

Fatihah Fazlin berkata... [Reply to comment]

Unisza? Alamak.. tempat study sy dulu.. kem salam orang unisza abg ben.

Jane berkata... [Reply to comment]

wohooo stylonya rambut

~ Ain Dania ~ berkata... [Reply to comment]

Dialog Zahra : "Ape daddy...??? kite nk jalan jauh...??? wooaaahhhhh...!!!!"

Jazz Lover berkata... [Reply to comment]

Selamat bercuti Abang Ben

Angah Judin berkata... [Reply to comment]

moga semuanya lancar.. (^_^)

kehidupan sihat berkata... [Reply to comment]

selamat bercuti.. :)

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Moga selamat perjalanan pergi dan balik hendakNYA.. serta semuanya sihat selalu.. ;)

Ambo Akhil berkata... [Reply to comment]

pehh..rambut tk yah pkai gel. original pnya!!

AMIIZAA berkata... [Reply to comment]

happy holiday ben & famili..:)

rodziah abdullah berkata... [Reply to comment]

Suka sgt nengok gmbr ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI