Masalah kehilangan barang .. bermula !

 

Hurmm.. earphone ?  remote control tv, astro dan sebagainya.. Hilang tanpa dapat dikesan ! Selepas diselongkar menyeluruh atau hari berikut tanpa dicari , ianya muncul tanpa diundang !

Begitu juga dengan … isu terbaru ini !

 

Yup.. jumpa tanpa disangka sama sekali lokasi dia sembunyikan ! Hurmmm.. Pasni kena pasang Gps pada setiap barang barang yang ada dalam rumah ni ! Huhhh.. banyak duittttt aku nak buat gitu !

Mata ini perlu lebih tajam lagi memerhatikan tindak tanduk Qhaliff yang semakin .. boring di dalam rumah ! Aku nak belikan dia set gelongsor tu .. mak dia kata membazir jer.. Hurmm.. orang perempuan .. Beli pinggan mangkuk banyak banyak , boleh la pulak ! Arghhhh !!

6 ulasan:

  1. Main nyorok-nyorok plak. Mesti seronok layan kerenah anak dh besor ni kan?

    BalasPadam
  2. kreatif idea tuk sembunyikan brg2...

    BalasPadam
  3. hehe pinggan mangkuk banayk2 untuk sambut tetamu. ehh nti lisa ziarah sana nti nak bawa balik la pinggan tu kalau abg ben tak nak. hehehehhe

    BalasPadam
  4. Hihihi..rupanya sikat pink dalam kipas..qhaliff...qhaliff..

    BalasPadam
  5. hehe..tgu zahra dh pndi main, bru belikan boleh dorg main sm2..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.