Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 15 November 2014

Masalah kehilangan barang .. bermula !

 

Hurmm.. earphone ?  remote control tv, astro dan sebagainya.. Hilang tanpa dapat dikesan ! Selepas diselongkar menyeluruh atau hari berikut tanpa dicari , ianya muncul tanpa diundang !

Begitu juga dengan … isu terbaru ini !

 

Yup.. jumpa tanpa disangka sama sekali lokasi dia sembunyikan ! Hurmmm.. Pasni kena pasang Gps pada setiap barang barang yang ada dalam rumah ni ! Huhhh.. banyak duittttt aku nak buat gitu !

Mata ini perlu lebih tajam lagi memerhatikan tindak tanduk Qhaliff yang semakin .. boring di dalam rumah ! Aku nak belikan dia set gelongsor tu .. mak dia kata membazir jer.. Hurmm.. orang perempuan .. Beli pinggan mangkuk banyak banyak , boleh la pulak ! Arghhhh !!

6 komen :

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

hehehe qhalef qhalef...

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

Main nyorok-nyorok plak. Mesti seronok layan kerenah anak dh besor ni kan?

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

kreatif idea tuk sembunyikan brg2...

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

hehe pinggan mangkuk banayk2 untuk sambut tetamu. ehh nti lisa ziarah sana nti nak bawa balik la pinggan tu kalau abg ben tak nak. hehehehhe

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hihihi..rupanya sikat pink dalam kipas..qhaliff...qhaliff..

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

hehe..tgu zahra dh pndi main, bru belikan boleh dorg main sm2..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI