Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 27 November 2014

Mengamuk dia !

 

Hari ni , aku tinggalkan Qhaliff dan Zahra di rumah mak aku ! Suka la dia .. ramai kawan ! Mak aku cakap , dia tidur pon kejap jer .. Pastu main lebih !

Kesannya ? Kaki lenguh laaa.. Bila dah lenguh kaki , mula la mengadu sakit kaki.. Masalahnya dia tak mengadu ! Tapi teriak kaw kaw kaw punyaaa.. Orang kalau dengar , mesti ingat Qhaliff kena dera !

Mak dia amik part ni.. Tenangkan Qhaliff .. Berjayakah ? Nehhh.. Daddy yg sedang tidurkan Zahra, terpaksa tukar  suka sama suka dengan mak dia .. Mak dia tidurkan Zahra lak !

Dan aku , berjaya tenangkan Qhaliff. Lena dia tidur akhirnya !

Zahra ? Hurmmm… Aku rasa mesti Zahra berjaya tenangkan mak dia ! Confirm mak dia lena dah … Adeh ..

2 komen :

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

tgk muka pon letih tue

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

hahaha.. normal tu bang.. nak tenang kan anak..dengan mak mak nye sekali belayar.. hehehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI