Mengamuk dia !

 

Hari ni , aku tinggalkan Qhaliff dan Zahra di rumah mak aku ! Suka la dia .. ramai kawan ! Mak aku cakap , dia tidur pon kejap jer .. Pastu main lebih !

Kesannya ? Kaki lenguh laaa.. Bila dah lenguh kaki , mula la mengadu sakit kaki.. Masalahnya dia tak mengadu ! Tapi teriak kaw kaw kaw punyaaa.. Orang kalau dengar , mesti ingat Qhaliff kena dera !

Mak dia amik part ni.. Tenangkan Qhaliff .. Berjayakah ? Nehhh.. Daddy yg sedang tidurkan Zahra, terpaksa tukar  suka sama suka dengan mak dia .. Mak dia tidurkan Zahra lak !

Dan aku , berjaya tenangkan Qhaliff. Lena dia tidur akhirnya !

Zahra ? Hurmmm… Aku rasa mesti Zahra berjaya tenangkan mak dia ! Confirm mak dia lena dah … Adeh ..

2 ulasan:

  1. hahaha.. normal tu bang.. nak tenang kan anak..dengan mak mak nye sekali belayar.. hehehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.