Mulakan operasi kuruskan badan !

 

Hurmm.. aku ke dia ni yang nak kurus badan ? Adoiyai.. aku kena serius dah ni ! Dah semakin semput bila berjalan jauh ! Haaa.. Penat nak usung perut dah sekarang ni !

Amik la apa produk sekali pun kalau tak disusuli dengan senaman yang betul , tak guna gak ! Apa guna nampak kurus tapi tak fit kan ? Tapi camana aku nak fit kalau baru nak bersenam , ada orang lain join sekali !

Bukan tak boleh.. tapi masalahnya ialah , aku seminit bersenam , dia 5 minit ! Aku nak start balik , pasti dah sejuk badan ! Huhu… Last last dia yang kurus !

Tujuan utama dia nak kurus , dia nak muat masuk dalam baldi ni !

1 ulasan:

  1. Ben, ada tau senaman yang diselitkan budak-budak sekali. Try tgk kevin zahri nyer entri..menarik gak.. tapi memang nampak pun memenatkan aja...

    Yg ayu selalu buat, posisi baring angkat kaki.letak kids kat kaki...then kita angkat buat mcm jonhkang jongkit... memang diorang suka...

    Try la nanti.. kena kretif dgn budak2 ni

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.