Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 7 November 2014

Nak ke Wakaf Che Yeh tapi ..

 

Alhamdulillah.. hujan renyai renyai… boleh la gi ke Wakaf Che Yeh. Nak cari barang dan makan kat sana.. Plan lepas Isya’ gi .. bawak Qhaliff tapi Zahra tidak… Hehehe… Zahra duk umah diam diam !

Dari Kok Lanas ke Wakaf Che Yeh , amik masa dalam setengah jam perjalanan. Sampai kat sana , dalam kul 10 malam.. Baru nak berjalan , Qhaliff terpikat kat tempat mainan ni.. Bersungguh dia nak satu mainan ni.. Bagitau dia , beli masa balik nanti tapi dia tak nak .. nak jugak masa tu !!

Ok.. dapat dah mainan dia.. Tapi dia tak nak yg tu.. dia yang display punya.. Tak nak yah baru ! Adehhhh… Aku suruh wife gi lepak tengok mainan tu sampai dia boring !

Dan dia boring akhirnya.. Barulah dapat jaln… Pusing pi pusing mai , wife dapat jugak tudung dia… Dan nak cari barang aku lak… Ada call masuk .. Bila jawab , Zahra dok menangis kat rumah !

Nak tak nak… kena balik ! Hahahahha .. Pandai Zahra bikin aku tensen !!

3 komen :

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

dia tahu kena tinggal la tu...

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

hahaha~
die tau mak ayah die g shopping x bawak die...
tu yang die menangissss semahu-mahunyaaa tu...kekeke~

aRz MoHa berkata... [Reply to comment]

comelnya zahra

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI