Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 11 November 2014

Patah pinggang gue begini !

 

Baru sampai dapur , Zahra merengek meronta ronta nak keluar dari buaian dia ! Berkejar kembali ke lokasi asal dan kembali buaikan dia .. Dan dia tidur semula !

Aku pun duduk kembali ke sofa ! Dari hari Isnin ke Jumaat , sofa ni adalah teman setia aku ! Dah naik sakit pinggang aku duduk kat sofa ni ! Ni nak kena mintak big boss kerusi yang empuk skit ! Sofa ni dah 6 tahun usianya !! Huhh..

Serius.. sakit pinggang ok ! Nak dukung ? Huhuhu.. tak larat dah aku.. Tetiba rasa diri ni semakin tua ! Adeh…

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI