Patah pinggang gue begini !

 

Baru sampai dapur , Zahra merengek meronta ronta nak keluar dari buaian dia ! Berkejar kembali ke lokasi asal dan kembali buaikan dia .. Dan dia tidur semula !

Aku pun duduk kembali ke sofa ! Dari hari Isnin ke Jumaat , sofa ni adalah teman setia aku ! Dah naik sakit pinggang aku duduk kat sofa ni ! Ni nak kena mintak big boss kerusi yang empuk skit ! Sofa ni dah 6 tahun usianya !! Huhh..

Serius.. sakit pinggang ok ! Nak dukung ? Huhuhu.. tak larat dah aku.. Tetiba rasa diri ni semakin tua ! Adeh…

5 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.