Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 8 November 2014

Penangan maggie ketam !

 

Hurmm.. teringin nak makan ! Masa lalu depan Wakaf Che Yeh , ternampak restoran ni .. Dan malam ni , aku gi sekeluarga.. ngan mak mertua sekali..

Hurm… nampak macam banyak gerai.. Tapi bila masuk , banyak tutup ! Pilihan terhad. Nak gi restoran lain , hujan lebat lak ! Maka , try je la makan sini ..

Maggie ketam .. ketam banyak ! Maggie skit ! Kuah ? Rasa cam tom yam skit skit .. Udang , kira segar la gak.. Bagi aku la kan , 4/10 . Boleh makan tapi tak kenyang berbanding harganya RM32 , semangkuk !

Aku tak nak kata tak sedap ! Tak baik… Yang pastinya , sampai rumah terus cari toilet.. huhu..

Daripada Abu Hurairah RA berkata: “Nabi SAW tidak pernah mencela makanan sedikitpun. Sekiranya Nabi menyukainya, pasti Baginda akan memakannya. Dan jika Baginda tidak menyukainya, Baginda akan meninggalkannya (yakni tidak memakannya).”

Bersyukurlah ..

5 komen :

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

mmg x masuk akal harga huhu..baik buat sendiri..sy sendiri ad pengalaman dgn megi ketam ni..mkn kt jln reko kajang..sedih rasa.haha

Masliza Mohamed berkata... [Reply to comment]

ye kan...tak baik komplen depan makanan...tapi still kita ada hak untuk beritahu pada pengusaha jika makanan tu sampai boleh cirit birit

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Sedapnye...aaaa terliuq

Najlaa 'Aqilah berkata... [Reply to comment]

4/10 errrr teruk la tu haha

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

Mummy Putri berkata... [Reply to comment]

Takpe. Bnda dh lps. Aduhh sabo je la..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI