Penangan maggie ketam !

 

Hurmm.. teringin nak makan ! Masa lalu depan Wakaf Che Yeh , ternampak restoran ni .. Dan malam ni , aku gi sekeluarga.. ngan mak mertua sekali..

Hurm… nampak macam banyak gerai.. Tapi bila masuk , banyak tutup ! Pilihan terhad. Nak gi restoran lain , hujan lebat lak ! Maka , try je la makan sini ..

Maggie ketam .. ketam banyak ! Maggie skit ! Kuah ? Rasa cam tom yam skit skit .. Udang , kira segar la gak.. Bagi aku la kan , 4/10 . Boleh makan tapi tak kenyang berbanding harganya RM32 , semangkuk !

Aku tak nak kata tak sedap ! Tak baik… Yang pastinya , sampai rumah terus cari toilet.. huhu..

Daripada Abu Hurairah RA berkata: “Nabi SAW tidak pernah mencela makanan sedikitpun. Sekiranya Nabi menyukainya, pasti Baginda akan memakannya. Dan jika Baginda tidak menyukainya, Baginda akan meninggalkannya (yakni tidak memakannya).”

Bersyukurlah ..

5 ulasan:

  1. mmg x masuk akal harga huhu..baik buat sendiri..sy sendiri ad pengalaman dgn megi ketam ni..mkn kt jln reko kajang..sedih rasa.haha

    BalasPadam
  2. ye kan...tak baik komplen depan makanan...tapi still kita ada hak untuk beritahu pada pengusaha jika makanan tu sampai boleh cirit birit

    BalasPadam
  3. Takpe. Bnda dh lps. Aduhh sabo je la..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009