Rezeki bulan November ..

 

Hadiah harijadi ? Hehehehe… InshaAllah banyak lagi ‘hadiah’ untuk aku di bulan ni.. Murah rezeki anak anak.. Alhamdulillah.. Hasil dari ‘blog’ yang dulu kawan kawan kata aku sekadar buang masa jer mengadap komputer siang malam !

Dan hari ni .. aku di rancangan Assalamualaikum di TV Al Hijrah .. Alhamdulillah ..

Dan juga di Sinar Harian ..

Lagi beberapa hari lak , di majalah Maskulin.. hehehe …

15 ulasan:

  1. tahniah abang ben!
    saya antara ramai-ramai yang akan terus menyokong =)

    BalasPadam
  2. Saya sempat melihat Ben dalam rancangan "Assalamualaikum" pagi tadi.

    BalasPadam
  3. alhamdulillah rezeki..tahniah..

    psstt..loading blog mcm lambat la nak buka..

    BalasPadam
  4. Tahniah ben....moga rezeki ben sekeluarga bertambah murah di masa2 akan datang....

    BalasPadam
  5. Percaya kepada naluri dan kebolehan diri. Orang lain tidak akan mampu menilai kebolehan kita jika prasangka buruk sering menjadi pegangan. tahniah Ben!!

    BalasPadam
  6. tahniah BA :) rezki ada dimana-mana kalau kita rajin berusaha ,walaupun nampak mcm takde kerja . . hee

    BalasPadam
  7. tahniah...saya sangat kagum akan kejayaan abg ben...
    semoga saya mampu mencapai kejayaan seperti abg...

    BalasPadam
  8. ada iras rupa qalef la... hohoho

    BalasPadam
  9. Huhuhu bukak2 tv pagi td ada muka en ben..tahniah2..sangat memberi inspirasi utk membloggerkan diri..:D

    BalasPadam
  10. Tahniah abg ben!! Tumpang bangga juga... moga terus dilimpahi rezeki... amin...(^_^)y

    BalasPadam
  11. Tahniah abg ben..semova terus maju

    BalasPadam
  12. idol ni.. selamat maju jaya abg ben

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.