Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 27 November 2014

Rezeki Qhaliff !

 

“ Ini kalau aku menang contest LIKE paling banyak ni , BenQ F5 yang cool giler ni mmg jadi milik Qhaliff ! Leh dia layan Youtube puas puas memandangkan  telefon pintar tu dilengkapi kelajuan 4GLte !! “

Dan ..

Alhamdulillah .. Memang rezeki dia ! Esok ibu dia bawak gi opis ! Nak install macam macam dalam hp tu . hehehe ..

Cuma… Unifi tak leh nak pasang lagi di rumah aku ni sbb port dah abis ! Port dah abis ? Tahhhh.. dah diorang kata gitu.. Nak kata apa dah kan ?

Pasal BenQ F5 ni , nanti aku wat review khas eh .. Sesuai untuk mereka yang bajet kecik tapi nak telefon pintar yang best !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI