Sekitar sesi fotografi Kelab Blogger Ben Ashaari

 

Lokasi studio : Mycreativepixel studio , PV 128 , Setapak.

Penaja : Cosmoderm , @wiidaribbon , @shazaamalina , @etty_garib @yanneskay , @tyasalmid.

Jutaan terima kasih kepada para penaja solekan , shawl dan juga makan pagi yg menyelerakan sangat ! Aku tak leh nak makan banyak sebab nanti nampak perut.. hehehe.. Ikat perut jap yer .. Makan pagi , disediakan oleh catering yang dimiliki oleh ibu blogger Ruby, Intan Catering 

Bermula jam 11.30 pagi , sesi bergambar bermula ! Sebelum tu , kasi mekap dulu.. kasi cun cun gitu ! Yang tak cun , nampak cun ! Yang cun , kasi bertambah cun ! Malangnya, takde yang tak cun pulak hari ni untuk dijadikan bukti bahawa solekan mampu mencunkan seseorang ! Aku ingat aku nak try ! Maklumlah , aku kan tak cun.. hehe.. Tapi diorang tak nak mekap lelaki.. Huk huk.. Perempuan only okeh !

image

Dan , tadaaa .. siap semua ! Bermula sesi yang ditunggu tunggu ! Perancangan ni disusun atur dengan moleknya oleh blogger Lan Careno . Perfecto ! Thanks bro !

Menariknya ada blogger sanggup turun dari Pulau Pinang , Kelantan dan juga Johor semata mata menghadiri sesi fotografi ni ! Huhuh.. Terima kasih Faizal Fredly , Lisa dan ErazFadli..

 

Ada yang sibuk tengok dan amik pengalaman.. Ada yang sibuk .. er , makan ???

Dan berselfie bersama sama rakan blogger yang selama ni berbual di Whatsapp .. Jarang nak berjumpa ! Huhu ..

Seorang demi seorang bergambar .. Akhirnya tiba ke sesi penutup ! Beramai ramai !! Legaaaa .. hahahaha ..

Hehehee … Macam macam adaaa ! Tunggu je la hasilnya yer ..

Bagi yang berminat nak tempah studio atau nak buat fotografi cam ni .. dengan keluarga atau kawan kawan atau pon nak kawin .. leh jer contact bro Aiman di 012-3602384 atau terus ke page mereka iaitu Mycreativepixel studio.

16 ulasan:

  1. wah..meriahnya...semoga kelab bloggers ni...sentiasa dimurahkan rezeki....dan maju dan terus maju ke hadapan....dengan attitude yang sentiasa positif...! :) all the best

    BalasPadam
  2. Thanks geng #kelabbloggerbenashaari !

    BalasPadam
  3. kerana ben akak pun dah pakai cosmodem

    BalasPadam
  4. Terbaek! Terima kasih kepada KBBA sebab menerima kehadiran orang jauh ni.. :)

    BalasPadam
  5. Terbaek! Terima kasih kepada KBBA sebab menerima kehadiran orang jauh ni.. :)

    BalasPadam
  6. BW sini pulak ^^
    lama betul dh x BW hehe
    Jom ke blog Cik ANis

    BalasPadam
  7. best ! best! best! #KelabBloggerBenAshaari

    BalasPadam
  8. meriahnya...semoga KBBA sentiasa maju kehadapan..
    happening ja semua

    BalasPadam
  9. Terbaik laaa

    kelab blogger ben ashaari..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009