Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 3 November 2014

Sekitar sesi fotografi Kelab Blogger Ben Ashaari

 

Lokasi studio : Mycreativepixel studio , PV 128 , Setapak.

Penaja : Cosmoderm , @wiidaribbon , @shazaamalina , @etty_garib @yanneskay , @tyasalmid.

Jutaan terima kasih kepada para penaja solekan , shawl dan juga makan pagi yg menyelerakan sangat ! Aku tak leh nak makan banyak sebab nanti nampak perut.. hehehe.. Ikat perut jap yer .. Makan pagi , disediakan oleh catering yang dimiliki oleh ibu blogger Ruby, Intan Catering 

Bermula jam 11.30 pagi , sesi bergambar bermula ! Sebelum tu , kasi mekap dulu.. kasi cun cun gitu ! Yang tak cun , nampak cun ! Yang cun , kasi bertambah cun ! Malangnya, takde yang tak cun pulak hari ni untuk dijadikan bukti bahawa solekan mampu mencunkan seseorang ! Aku ingat aku nak try ! Maklumlah , aku kan tak cun.. hehe.. Tapi diorang tak nak mekap lelaki.. Huk huk.. Perempuan only okeh !

image

Dan , tadaaa .. siap semua ! Bermula sesi yang ditunggu tunggu ! Perancangan ni disusun atur dengan moleknya oleh blogger Lan Careno . Perfecto ! Thanks bro !

Menariknya ada blogger sanggup turun dari Pulau Pinang , Kelantan dan juga Johor semata mata menghadiri sesi fotografi ni ! Huhuh.. Terima kasih Faizal Fredly , Lisa dan ErazFadli..

 

Ada yang sibuk tengok dan amik pengalaman.. Ada yang sibuk .. er , makan ???

Dan berselfie bersama sama rakan blogger yang selama ni berbual di Whatsapp .. Jarang nak berjumpa ! Huhu ..

Seorang demi seorang bergambar .. Akhirnya tiba ke sesi penutup ! Beramai ramai !! Legaaaa .. hahahaha ..

Hehehee … Macam macam adaaa ! Tunggu je la hasilnya yer ..

Bagi yang berminat nak tempah studio atau nak buat fotografi cam ni .. dengan keluarga atau kawan kawan atau pon nak kawin .. leh jer contact bro Aiman di 012-3602384 atau terus ke page mereka iaitu Mycreativepixel studio.

16 komen :

Safirul Amar Azmi berkata... [Reply to comment]

wah..meriahnya...semoga kelab bloggers ni...sentiasa dimurahkan rezeki....dan maju dan terus maju ke hadapan....dengan attitude yang sentiasa positif...! :) all the best

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

Best!!

qaseh dalia berkata... [Reply to comment]

Love #kelabbloggerbenashaari

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

Thanks geng #kelabbloggerbenashaari !

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

kerana ben akak pun dah pakai cosmodem

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

Terima kasih kak :)

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

Terima kasih :)

Norma NML berkata... [Reply to comment]

bestnya..

nurhawahaider berkata... [Reply to comment]

wahh menariknya!

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Terbaek! Terima kasih kepada KBBA sebab menerima kehadiran orang jauh ni.. :)

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Terbaek! Terima kasih kepada KBBA sebab menerima kehadiran orang jauh ni.. :)

Cik Anis berkata... [Reply to comment]

BW sini pulak ^^
lama betul dh x BW hehe
Jom ke blog Cik ANis

aKSARAfENDI berkata... [Reply to comment]

moga terus sukses bro ben

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

best ! best! best! #KelabBloggerBenAshaari

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

meriahnya...semoga KBBA sentiasa maju kehadapan..
happening ja semua

Fazrol Amer berkata... [Reply to comment]

Terbaik laaa

kelab blogger ben ashaari..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI