Shopping cara paling mudah ! Jom download sekarang !

 

Ahaaa.. Malas nak guna web ? Facebook ? Loading slow kekadang kan ? Atau nak save kuota internet tu haaa..

Ok… aku ada cara ! Gi ke Google Play ( bagi pengguna Android ) , pastu SEARCH BEN ASHAARI dan download dengan sepantas yang mungkin !

 

Pastu ? Hehehee.. Pilihlah pakaian yang anda berkenan ! Kalau sangsi dengan mutu atau kualiti , aku nasihatkan beli satu dua item dulu.. Tak la tensen kalau produk tu tak menepati selera kan ?

Buat pengetahuan , pakaian semua ni dari GM KLANG. Bukan butik Ben Ashaari yer.. hehehehe.. Aku cuma tukang promote jer .. Kot la kalau korang yang kaki shopping online ni , nak cuba kan ?

Antara yang dijual ?

Haaaa…. Segala details semua ada !  Klik jer ADD TO SHOPPING BAG pastu LOGIN ..

Selamat Bershopping !

2 ulasan:

  1. boleh lah fyna download nanti. ^_^

    BalasPadam
  2. Asalam Ben, shoping online ni memudahkan tak bersesak2 nak ke membeli belah ..tahniah beri kemudahan promot ya

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009