Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 22 November 2014

Shopping cara paling mudah ! Jom download sekarang !

 

Ahaaa.. Malas nak guna web ? Facebook ? Loading slow kekadang kan ? Atau nak save kuota internet tu haaa..

Ok… aku ada cara ! Gi ke Google Play ( bagi pengguna Android ) , pastu SEARCH BEN ASHAARI dan download dengan sepantas yang mungkin !

 

Pastu ? Hehehee.. Pilihlah pakaian yang anda berkenan ! Kalau sangsi dengan mutu atau kualiti , aku nasihatkan beli satu dua item dulu.. Tak la tensen kalau produk tu tak menepati selera kan ?

Buat pengetahuan , pakaian semua ni dari GM KLANG. Bukan butik Ben Ashaari yer.. hehehehe.. Aku cuma tukang promote jer .. Kot la kalau korang yang kaki shopping online ni , nak cuba kan ?

Antara yang dijual ?

Haaaa…. Segala details semua ada !  Klik jer ADD TO SHOPPING BAG pastu LOGIN ..

Selamat Bershopping !

2 komen :

Fyna Ahmad berkata... [Reply to comment]

boleh lah fyna download nanti. ^_^

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

Asalam Ben, shoping online ni memudahkan tak bersesak2 nak ke membeli belah ..tahniah beri kemudahan promot ya

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI