Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 19 November 2014

Tempah saja di FoodPanda dan #Save1Hour

 

 

Sekarang ni , nak ke mana mana kena pikir panjang ! Masa , petrol , tol , kesesakkan lalu lintas , parking , banjir .. haaa  ! Macam macam ada woooo !

Penyelesaiannya ? Hehehee… Adaaa .. Untuk aku dan keluarga aku yang suka makan Kenny Rogers sejak zaman berzaman ni , aku dah jumpa penyelesaiannya !

Tadaaaa … Masuk je browser , taip WWW.FOODPANDA.MY dan pilih je apa yang aku sekeluarga nak makan malam ni atau pada bila bila masa saja !  Ada banyak pilihan  woo !! Atau download je aplikasi android / ios !

Menariknya , cara pembayaran juga boleh melalui kad kredit atau COD .. bayar masa dapat makanan tuuu !! Haaaa !! Menarik kan ?

Selesai buat pilihan makanan , aku boleh bersantai dengan anak anak.. Tak payah nak pening kepala dah ! Tunggu makanan sampai jer ! Dalam erti kata lain , malam ni aku boleh tumpu perhatian pada kerja kerja blog aku. Tak payah dah terkejar masa .. nak keluar , cari restoran .. makan pastu balik ! Banyak masa terbuang. #Save1Hour wooo ..

image 

Dan wife pon boleh rehat bila sampai rumah. Mana la tau kot dia stess kat pejabat .. banyak kerja .. Sampai rumah nak kena masak lak kan ? Tapi untuk kali ni , aku belanja ! Tak payah masak .. rehat jer .. Kang makanan sampai , kita makaannn !

Seperti yang dijanjikan.. Sampai sudah makan ! Kalau lambat diorang akan bagi voucher RM10 sebagai ganti rugi !! Haaa.. Ada dah voucher untuk makan esok lak ! Hahahaha ..  Banyak gak wooo RM10 !

Hehehee.. Selamat sampai dahhh ! Yesss … Seperti yang ditempah ! Jeng jeng.. Masa untuk makan ! Lapar lapar …

Jimat banyak masa kan ? #Save1Hour gituuu .. Sesuai dengan contest yang sedang FOODPANDA  anjurkan sekarang ni di fan page mereka dengan menawarkan hadiah menarik  seperti Apple iPhone 6, Xbox One dan foodpanda vouchers bernilai RM100  , setiap minggu !!!

Camana nak join ???  LIKE Fan Page FOODPANDAMALAYSIA pastu ikut je langkah yang mereka berikan dan berikan pendapat korang ‘ ’What you would do if you could save 1 hour by using foodpanda ! ‘ .. Tu je ! Sangat mudah kan ? Nak jawab dalam BM pon bolehhh .. Takde sapa nak marah aihh ..

Contest #Save1Hour akan tamat pada 8th December 2014. Sila hantar penyertaan korang pada setiap hari Khamis hingga Ahad dan pemenang akan diberitahu pada setiap hari Isnin berikutnya !

Dan khas untuk pembaca tersayang blog aku ni , jika berminat nak mencuba perkhidmatan FOODPANDA ni , boleh gunakan voucher khas ni ! Haaaa.. gunakan je kod vaucher ni : BenPanda10.

Jom ke https://www.facebook.com/FoodpandaMalaysia dan selamat berjaya !

5 komen :

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

Terbaek....!!!

AMIIZAA berkata... [Reply to comment]

save masa:)

NuRuL berkata... [Reply to comment]

supplier cina ke?

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

@NuRuL kita order melalui web / app dan mereka yang hantar.. cuba tengok di web mereka.

Mummy Hana berkata... [Reply to comment]

hantar kenny rogers ke? bleh try tgk web diorg nih

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI