UPIN IPIN kat PICC ?? Malas !

 

Hurmm… Upin Ipin di Picc nanti.. Dgrnya Ultraman pon ada ! Waah … tapi aku tak berminat langsung nak bawak Qhaliff pergi ! Kalau dulu , mungkin tapi selepas duduk berborak santai ari tu dengan mereka  , segalanya berubahah.. telinga aku masih terngiang-ngiang kata kata mereka ..

Aku malas nak cerita kat sini. Aku percaya pada Allah dan rezekiNya ! Walaupun blog aku ni dalam bahasa Melayu , tapi banyak job aku dapat dari mereka yang bukan orang Melayu malah pernah agen pengiklanan dari Singapura pon kagum dengan pencapaian blog aku !

Kawan , biarlah tak kaya asalkan apa yang kita buat , dapat keberkatan dari Allah.Niat kena penting ! Baik aku gi Legoland nanti.. hurmm..

Aku macam mimpi jer.. Rasa seronok jumpa orang berjaya tapi keseronokkan tu hilang bila ingat kembali kata katanya ..

21 ulasan:

  1. biar kan mereka pandang rendah ben.... nnt terbeliak mata...

    BalasPadam
  2. Hidup seperti roda..tak selalunya berada di atas..

    BalasPadam
  3. terasa faham apa yang Ben maksudkan...inilah orang kita...baru popular sikit dah bodoh sombong, umpama anjing dengan bayang-bayang,,,,huhu

    BalasPadam
  4. culture shock kot.. tetiba kartun animasi mereka jadi popular tu yang rasa tocang tinggi ke langit..

    BalasPadam
  5. xmo buat spekulasi sendiri apa yg abg ben dengar dari mereka but whatever it is, sy percaya abg ben buat tindakan yang betul sy tetap sokong BA

    BalasPadam
  6. Xde masalah dgn kartun nya. Cume penah kene ngan restoran nya. Bila emel mereka. Alhamdulillah respon. Tapi respon dri mereka mmg sangat berduka. Apakan daya... So no more upin ipin restored even sdara mara. Xrugi xpegi sbb xsedap pun menunya.

    BalasPadam
  7. Masih tertanya-tanya apakah....

    BalasPadam
  8. tak kisahlah apa pun keadaannya.. yakinlah masih ada rezeki di tempat lain.. ;)

    BalasPadam
  9. Alaaa...saya nak tahu ni...kenapa dan mengapa...

    BalasPadam
  10. npe ben? cete lah..dia pandang rendah ea? blagak e?

    BalasPadam
  11. bila aben buka cerita nie, teringat kisah disebalik tabir upin ipin beberapa tahun yg lalu ...

    BalasPadam
  12. apakah yg telah terjadi???

    tapi takpela...rezeki tu kan milik Allah selagi kita berusaha in shaa Allah ada rezeki utk kita.. (^_^)

    BalasPadam
  13. Betul En Ben..sayaa setuju..rezeki Allah yang bagi..bukan manusia yg bagi..kaoo rs cakapnya tu dh lain macam abaikan aje..

    BalasPadam
  14. Kadang2 terasa hati gak biasa la. Tak payah nak belagak la.

    BalasPadam
  15. Macam ada something is not right je

    BalasPadam
  16. sabar je abg ben selagi kita bersyukur dengan apa yg kita ada insyaallah allah tu mendengar



    BalasPadam
  17. Yang penting nawaitu tu Ben...itu yang utama dan harus dipegang...

    BalasPadam
  18. Eh kenapa Ben ? Anak saya beriya beriya ajak ke PICC tu nnt .. siap tarik2 tangan suruh tengok iklan upin ipin tu ..

    BalasPadam
  19. Jangan biarkan kata-kata negatif mereka itu mempengaruhi kite. Just ignore yang negatif dan hirup yang positif!

    BalasPadam
  20. Manusia memang begitu.... Tak sedar apa yg ada bukan dia punya..hanya pinjaman srketika...Allah boleh ambil bila bila masa je

    BalasPadam
  21. boleh surh encik benn review produk ke? berapa bayarannya ya?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI