Zahra dan Qhaliff , akhirnya cemburukan aku !!

 

image

Fuiyoooo !! Daddy jeles abisss !! Apasal kalau gambar anak anak aku je diorang LIKE ? Apakah aku tidak secomel mereka jua ? Apakah kurangnya aku berbanding mereka ???

Aku up lagi gambar Zahra .. Qhaliff , dah 2 tahun puas upload gambar dia.. Skang kasi can kat Zahra lak.. Pasni adik Zahra .. lalalala ..

image

Serius ! Aku tak dengki langsung aihhh.. Aku tau , kalau aku letak gambar aku … mesti cecah beribu punya ! Dan ramai akan komen punya ahhhh .. Tanpa paksaan atau buat contest sama sekali yer .. Mereka terpesona dan terpikat dengan gaya ‘ Burberry ‘ aku ini ..

image

Tu diaaaa .. Aku jangkakan penambahan LIKE di sebelah siang nanti ! Aku perlu hide gambar gambar Zahra dan Qhaliff agar cita cita nak dapat 12 juta LIKE kesampaian !! Perghhhhh … Mampukah ? Segalanya bermula dari poyo ! Kalau tak poyo masakan impian jadi kenyataan kan ?

11 ulasan:

  1. gambar abg ben tu abg ben lupa nak print screen caption gambar tu...hahahha...ce print screen...org yang tak follow FB abg ben pasti tahu kenapa abg ben dapat beribu likes...hahahaha

    BalasPadam
  2. alaaa..itu kesan dari ugutan abg ben tadi tu...hahaha

    BalasPadam
  3. hahaha..
    berkira sungguh daddy dgn anaknya.

    BalasPadam
  4. Ala.. ugut org.. mmg lah dpt bnyk LIKE.. konspirasi nk jatuhkan ZARA N QALIF...HIHI

    BalasPadam
  5. Kena paksa... Hahahaha konon ngalahkan zahra n qhaliff... Hahahha

    BalasPadam
  6. Hek elehh dengki kat qhaliff kat zahra..aduhai..

    BalasPadam
  7. Kikiki. Kelakar Abg Ben ni, dpt 1k++ likes sbb tetttt haha. Suka sgt pic Zahra tu. Mahal !

    BalasPadam
  8. hihi tapi still x boleh lawan zahra dan qhaliff

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009