Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 5 November 2014

Zahra dan Qhaliff , akhirnya cemburukan aku !!

 

image

Fuiyoooo !! Daddy jeles abisss !! Apasal kalau gambar anak anak aku je diorang LIKE ? Apakah aku tidak secomel mereka jua ? Apakah kurangnya aku berbanding mereka ???

Aku up lagi gambar Zahra .. Qhaliff , dah 2 tahun puas upload gambar dia.. Skang kasi can kat Zahra lak.. Pasni adik Zahra .. lalalala ..

image

Serius ! Aku tak dengki langsung aihhh.. Aku tau , kalau aku letak gambar aku … mesti cecah beribu punya ! Dan ramai akan komen punya ahhhh .. Tanpa paksaan atau buat contest sama sekali yer .. Mereka terpesona dan terpikat dengan gaya ‘ Burberry ‘ aku ini ..

image

Tu diaaaa .. Aku jangkakan penambahan LIKE di sebelah siang nanti ! Aku perlu hide gambar gambar Zahra dan Qhaliff agar cita cita nak dapat 12 juta LIKE kesampaian !! Perghhhhh … Mampukah ? Segalanya bermula dari poyo ! Kalau tak poyo masakan impian jadi kenyataan kan ?

11 komen :

Siti Nur Amalina Abidin berkata... [Reply to comment]

gambar abg ben tu abg ben lupa nak print screen caption gambar tu...hahahha...ce print screen...org yang tak follow FB abg ben pasti tahu kenapa abg ben dapat beribu likes...hahahaha

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

wowww bykny like

misz sheyla berkata... [Reply to comment]

alaaa..itu kesan dari ugutan abg ben tadi tu...hahaha

Emas Putih berkata... [Reply to comment]

poyo je mamat ni hahahahaha

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

hahaha..
berkira sungguh daddy dgn anaknya.

Dayana Bahar berkata... [Reply to comment]

Ala.. ugut org.. mmg lah dpt bnyk LIKE.. konspirasi nk jatuhkan ZARA N QALIF...HIHI

mohd azmi berkata... [Reply to comment]

Kena paksa... Hahahaha konon ngalahkan zahra n qhaliff... Hahahha

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Hehehehe

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Hek elehh dengki kat qhaliff kat zahra..aduhai..

Wahidah BME berkata... [Reply to comment]

Kikiki. Kelakar Abg Ben ni, dpt 1k++ likes sbb tetttt haha. Suka sgt pic Zahra tu. Mahal !

Aku Penghibur berkata... [Reply to comment]

hihi tapi still x boleh lawan zahra dan qhaliff

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI