Zahra di MotherCare Malaysia !

 

Tomeey gitewww ! Hahahahaha.. Apahal kena pelat  lak eh ??? Hahaha.. Hurmm.. Mak dia tanya kenapa Zahra makin kerap up di FB skang ni ? Qhaliff ???

Qhaliff tak kasi dah amik gambar dia .. Dia kata hilang seri nanti ! Orang naik bosan tengok , katanya lagi.. Letak gambar daddy lak laaa .. bisik dia !

Aku jawab.. “ Daddy bukan tak nak letak tapi daddy tak larat nak tengok anak anak dara melting abis.. Cam ais krim Magnum cairnya ! Tak sampai hatiii .. “.

Dia senyum.. Dia tepuk bahu aku sambil berkata.. “ Daddy , sudah sudah la tu syok sendiri.. Zaman daddy dah berlalu.. Bagi kami pulak merasainya yer.. “.

Disebabkan kecabulan mulut dia tu , aku blocked dia dari muncul di FB dan blog aku untuk sementara waktu ! Dia perasan tindakan aku tu lalu memboikot aku !

Kaannnn !

2 ulasan:

  1. Dah mcm dok dlm kubu dah..tu smua daddy dia pnya kja...geram tgk 2 2 org ni..comel sgt

    BalasPadam
  2. Anak dara comel.. Siapa Yg tak suka.. Ye tak? Sabar ye qhalif n daddy qhalif.. Hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.