Zahra tersenyum riang tapi Qhaliff menangis cemburu !

 

Akhirnya.. beli jugak ! Senang dah pasni daddy dan ibu nak wat keja .. Letak dalam ni jer ! Zahra pon sukaa nampaknya.. Cuma seorang jer kelihatan cemburu… Abangnya la kan ! Huhuh… Sibuk nak masuk gak. Tak kasi adik dia usik .. hahaha ..

Dah lama cari menda ni.. Akhirnya jumpa di Mothercare , Alamanda. Yang biasanya , beroda.. Tak nak amik yang tu sebab takut abang dia bantai tolak..

Yang ni , kelihatan lebih kukuh dari yang lain lain .. Hurmm..InshaAllah ..

Pasni kalau aku nak tinggalkan dia kat umah mak aku pun tak susah dah .. Tak de la nak kena dukung memanjang .. huhu .. Nak kasi  makan pon senang jer ..

Takde aku plan nak letak dia lama lama dalam ni .. Sekadar untuk seketika jer .. Sementara nak wat kerja atau dia tak nak tidur lagi , maka inilah penyelesaiannya.. huhu ..

Harga ? RM300++

5 ulasan:

  1. Alangkah bahagianya dikurniakan anak yang comel dari darah daging sendiri. :-)

    BalasPadam
  2. Sukanya Zahra.. Nanti Zahra tak duduk, Qhaliff yang duduk dalam nih.. Hehehe..

    BalasPadam
  3. comelnyazahra.

    confirm bila adik dia tak duduk situ, abangnya lah yang duduk situ..hehe

    BalasPadam
  4. Pakai gilir2 ya Zahra & Qhaliff.. Hehehe..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.