Batal bercuti di Johor !

 

Sepatutnya malam ni , aku sekeluarga tidur di Thistle Hotel , Johor Bahru.. Er , betul ke eja tu ? Sat google .. Ok , betul ! Heheheh .. Tapi aku batalkan saat akhir atas beberapa faktor tapi yang pasti bukan faktor kekalahan Vietnam yer .. hehehe ..

Namun , projek utama aku .. diteruskan juga ! Dan antara yang gembira dan tak sabar nak pergi ialah .. Pakai smart smart dan sarung je mana sempat ! Kasut mak dia !

Dalam kereta ? Perghh.. nak gak bergaya ! Dah pandai dahhhh ! Baju dan seluar pun dia dah pandai pilih sendiri .. mana nak pakai !

Tapi nampaknya , dia sudah lebih dari ‘boss ‘ ! Grrrr …

Destinasi ???  Umah Mat Gebu ! Lama dah plan nak gi sana .. sejak balik dari Paris aritu .. Paris kauuu ! Hahahaha .. Nak kasi souvenir kat dia sendiri .. Heee..

Dan seperti biasa , jamuan khas untuk kami sekeluarga. Alhamdulillah, 3 kali aku bertambah..Hehehe.. Sedap woooo ! Nak tambah lagi tapi segan .. heee.. Bawak bawak mengucap Ben oiiii !

Dan hadiah untuk aku.. Huhuh.. Terharu aiii , okeh !

Seharian perjalanan.. Penat sangat ! Esok inshaAllah .. Unifi mai pasang umah aku ! Lega rasanya.. Tak larat nak topup internet , sehari RM30 !! Mati gueee !!

Dan Zahra pun dapat hadiah gak.. Hehe.. Terima kasih Mat …

5 ulasan:

  1. Best nye tgk ukhuwah bang ben ngan che mat... Hehehe hepi dapat sahabat camtu..

    BalasPadam
  2. tahniah u. abang tu nampak suka bergaya macam anak sulung i

    BalasPadam
  3. Tgk pinggan mangkuk dan cara dia susun atur lauk dan resepi memang mat gebu....

    BalasPadam
  4. Sama2 ben....tiada apa yang lebih menggembirakan saya selain punya sahabat seperti ben sekeluarga..Terima kasih atas masa dan jasa anda....

    BalasPadam
  5. wah bestnya ada sahabat sebegitu.. semoga hubungan persahabatan kalian berkekalan..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009