Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 13 Disember 2014

Berjimat di Rasa , Alamanda !

 

image

Kalau di Alamanda , tercari tempat makan yang .. hurm… mampu bayar la.. Nak kata murah tu , tak la jugak kan ? Nak kata mahal tu , menipu benar lak.. Mampu la bayar bagi mereka yang berduit tu.. Yang takde duit tu , lain kes yer ..

Banyak pilihan makanan yang menarik tapi kalau nak enjoy makan , jangan gi ari cuti atau hujung minggu.. ramai orang dan nak makan pon tak seronok sangat .. Kena makan laju laju.. Hahaha.. Lain la kita hati kering ..

“ Suka hati aku laaaa .. sapa cepat dia dapat ! Gi cari meja lain ! Toksah tengok tengok aku aihhh.. “.

Tapi aku bukan jenis gitu.. huhu… 

Oh ya, aku syorkan try makan di Penang kalau makan di Rasa , Alamanda.. hehehe .. Sedap gak mee goreng dia ..

4 komen :

Norma NML berkata... [Reply to comment]

sama la..akak suka makan kat rasa tu sbb byk pilihan :-)..

Adnil Linda berkata... [Reply to comment]

owh...rindu popia...

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

menarik

Aishah Amin berkata... [Reply to comment]

Waffle dia ada lagi tak..tu my favorite tu

Jemputlah ke blog saya #projek2ribu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI