Berjimat di Rasa , Alamanda !

 

image

Kalau di Alamanda , tercari tempat makan yang .. hurm… mampu bayar la.. Nak kata murah tu , tak la jugak kan ? Nak kata mahal tu , menipu benar lak.. Mampu la bayar bagi mereka yang berduit tu.. Yang takde duit tu , lain kes yer ..

Banyak pilihan makanan yang menarik tapi kalau nak enjoy makan , jangan gi ari cuti atau hujung minggu.. ramai orang dan nak makan pon tak seronok sangat .. Kena makan laju laju.. Hahaha.. Lain la kita hati kering ..

“ Suka hati aku laaaa .. sapa cepat dia dapat ! Gi cari meja lain ! Toksah tengok tengok aku aihhh.. “.

Tapi aku bukan jenis gitu.. huhu… 

Oh ya, aku syorkan try makan di Penang kalau makan di Rasa , Alamanda.. hehehe .. Sedap gak mee goreng dia ..

4 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009