Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 8 Disember 2014

Bila aku nak mula berdiet !

 

Baru nak kembalikan ke’sado’an diri tapi tetiba macam .. Hurm… Makin nak jaga makan , makin kuat dugaannya ! Contohnya laa.. Hari Sabtu ari tu , adik beradik aku datang rumah pastu gi serbu D’LaiLa Sup Power di MMA Nilai Corner .. Dan penangannya ? Hurmm ..

Gulp… memasing order makanan yang jadi ‘pujaan’ di situ iaitu mee udang ! Dan ini paling special !

Dan yang ini ..

Banyak laagii ! Kang aku letak , confirm ada yang teliur ! Huhuhuhu.. Dan berakhirnya kelmarin , munculnya semalam . Pun sekali lagi aku gagal mengawal diet aku !

Ke Secret Recipe , Alamanda. Yummy… Faveret gue tuuu !

Huhuh.. ada satu lagi tapi Qhaliff dah bedal.. Kek Tiramisu.. hehehe… Dia lagi lapar dari aku rupanya !

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI