Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 2 Disember 2014

Bila idea blogging datang !

 

Alhamdulillah !! Tidur jugak akhirnya Qhaliff ! Dah tak larat aku nak ikut dia ke dapur ! Jap nak itu.. jap amik ni.. Jap mintak itu ! Tapi tak abis pun dia makan atau minum .. aku jugak kena perabiskan ! Huhuh.. Bukan ngeluh.. sekadar bagitau ..

Jangan laaa tanya kenapa Qhaliff berdiapers je di rumah ! Puas dah aku pakaikan baju n seluar dia.. Nak jugak dia pakai gitu ! Nak ikut style daddy dia gamaknya .. Baru anak bapak kan ? Huhu ..

Ok.. Qhaliff tidur dah ! Aku dah boleh update blog.. Idea banyak ni terutama pasal Zahra ..

Tiba-tiba ..

Mata dia terbukak ! Huwaaaa … malam kang je la aku update noooo… Huhuhu….

8 komen :

kerusiburok berkata... [Reply to comment]

sorang masuk tido, sorang bangun tido lak! haha nasib la jadi bapak kan. Jom lawat mall baru di Putrajaya

nadialadzim berkata... [Reply to comment]

kahkahkah.....

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

hehhee...
kena buli bapa dia arini yer..
qhaliff dah selesa x berbaju.
nk tyang 6pax dia tue.
hehe

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

Abih la...macam mana nak update ni...hehehehe....

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Errr...Qhaliff ikut style daddy dia? Daddy dok umah berdiapers je ker? hahahahah

Aida Ariati berkata... [Reply to comment]

Hahaha. Nasib la bapak

Ainul Mustafa berkata... [Reply to comment]

Saya bangun 4pagi update blog.hehe..kdg2 curi curi masa anak tgh tido

Uolss jom join contest tonton & menang rm100

http://dietdietsihat.blogspot.com/2014/12/buat-duit-dengan-video.html?m=1

Aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

sama la..time nk buat kerja2 online anak ada je hal dia kan..tp seronok, bekerja sambil anak di sisi..alhmdulillah

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI