Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 18 Disember 2014

Cenyum !!

 

“ Daddy , cenyummmm.. “

Pastu tunjuk kat aku !  Nasib baik tak reti cakap sangat lagi.. Kalau tak ?

“ Daddy , meh laptop.. nak update kat blog.. Nak cerita daddy kat umah , berkemban jer ! Tak reti nak pakai baju.. “

Huhhh !

6 komen :

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

budak2 sekarang memang pandai guna gadjet, tak perlu ajar

MissNadia berkata... [Reply to comment]

berkemban?? haha.. baby blogger

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

dia amik gmbr daddy, daddy amk gmbr dia.hehe... comel lah qhaliff ni..rmbut tu pn cntk.haha

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

kehkehkeh.. tak payah laptop Qhaliff.. kita hapdet guna hp je.. ;)

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

daddy..kerusi tergolekkk!.. heehehe.. pandaiii si abang niii.. sikit hari lagi selfy memanjang dia

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

hahhahaa..auwwww..nyah rupanya...haha..habis kerusi tunggang terbalik

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI