Cenyum !!

 

“ Daddy , cenyummmm.. “

Pastu tunjuk kat aku !  Nasib baik tak reti cakap sangat lagi.. Kalau tak ?

“ Daddy , meh laptop.. nak update kat blog.. Nak cerita daddy kat umah , berkemban jer ! Tak reti nak pakai baju.. “

Huhhh !

6 ulasan:

  1. budak2 sekarang memang pandai guna gadjet, tak perlu ajar

    BalasPadam
  2. berkemban?? haha.. baby blogger

    BalasPadam
  3. dia amik gmbr daddy, daddy amk gmbr dia.hehe... comel lah qhaliff ni..rmbut tu pn cntk.haha

    BalasPadam
  4. kehkehkeh.. tak payah laptop Qhaliff.. kita hapdet guna hp je.. ;)

    BalasPadam
  5. daddy..kerusi tergolekkk!.. heehehe.. pandaiii si abang niii.. sikit hari lagi selfy memanjang dia

    BalasPadam
  6. hahhahaa..auwwww..nyah rupanya...haha..habis kerusi tunggang terbalik

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009