Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 29 Disember 2014

Hati-hati bila sebarkan maklumat !

 

Kan dah tak pasal pasal kena cari !

image

Terlalu banyak ‘cerita ‘ disebalik cerita.. Aku pun dah naik pening.. Antara nak percaya atau tidak ! Mana satu patut nak percaya sebab ada yang kata dari keluarga terdekat atau kawan kawan yang boleh dipercayai.. Tetiba kata dah salah info..

Allah Maha Mengetahui. Aku pun letih nak fikir banyak. Mana yang ada bukti bergambar yang telah disahkan oleh mereka yang ada kaitan dengannya , itulah yang aku percaya .. Yang lain , aku mampu tengok je la.. Bila aku percaya , aku tolong war warkan di FB aku..

Hurm.. hati hati yer ..

6 komen :

afeb pilah berkata... [Reply to comment]

ah sudahhh...

calrase patrick berkata... [Reply to comment]

Kena hati-hati

Cik Azz berkata... [Reply to comment]

Sama.. Takut nak sebarkan benda yang tak tau hujung pangkalnya..

Ai Kajiwara berkata... [Reply to comment]

huuu macam macammm

Najib Ariyan berkata... [Reply to comment]

bagus kalau yg empunya diri menyerah jer dari jadi buruan

kampung gagdet online berkata... [Reply to comment]

Hmmm...

Sorry uncle Ben, nak promote blog erk, kehkeh...

Hai, nak ajak semua visitor especially tuan punya blog melawat blog baru saya ini di http://kampunggadgetonline.blogspot.com.

Saya promote pelbagai jenis aksesori telefon, gadget & sewaktu . silalah singgah.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI