Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 4 Disember 2014

Hilangkan bau ketiak dalam masa 3 saat !

 

Waduh waduh ! Boleh ke ? Hahahaha .. Ok laa.. aku bagitau rahsia aku eh ? Dulu aku suka pakai deodrant tapi tak lama tahan ! Kalau tahan lama pun , mesti ada keluar gak bau tengit ! Walaupun wife aku suka tapi aku segan dengan jiran sebelah ! Bukan la nak kata jiran sebelah tu bau tapi aku segan je la.. Hahahahha ..

Ok… Apa rahsia aku ? Aku dah ulang order ni .. Memang dapat tahan 2 bulan ! Pakai sekali sehari jer .. Memang best la pakai ! Tak perlu risau kuning dah kat ketiak tuu.. hehe ..

Ehem..

Ni yang aku malas bagitau.. Kalau bagitau , mesti nak tanya mana nak dapat ? Mana boleh mana nak dapat ! Mana nak beli , baru betul soalan tu ! Huhuhu..

Ok .. aku malas nak panjang lebar ! Nak beli kalu , aku tak jual tapi kawan aku di Facebook ada menjualnya ! Nak tau sapa ? Jeng jeng jeng ..

Atau ke Facebooknya , Mirsya Garage .

1 komen :

Hannan Al-Qudsey berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum ben :)
WAH celebritygalss gituuu. ohsem product review. boleh la nk beli jugak utk En.Hubby kite. hihihi

jemput ben & semua singgah , Be My Guest ye. Thanks

http://hhhbeautyhealthcollections.blogspot.com/

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI