Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 19 Disember 2014

Kehilangan ratusan followers di Instagram !

 

Waaahhh… aku hilang hampir 250 followers gitu ! Instagram dengki kah dengan aku ??? Ops.. bukan aku saja ! Ramai jugak yang kena woooo .. Sabar sabar !! Apa kes ??

Instagram sudah bagi kenyataan. Jangan cepat melenting yer.. Rajinkan diri tu untuk membaca ..

Tu la.. Aku pon tau .. ramai sangat tukar kerjaya jadi spammer ! Hehehe… Makasih yer remove.. Dapat la jugak follower yang benar benar nak follow dan klik LIKE .. Hehehe.. Penting LIKE tuuu .. Tu tanda mereka dah tengok dan suka .. llalala.. Makasihhhh ..

3 komen :

mama amir berkata... [Reply to comment]

Bagus juga xde spammer...kadang pening menengoknya..^_^

izzeyda berkata... [Reply to comment]

ohhh macam tu ke? bagus juga tuh.. saya tak de akaun instagram, jadi tak pernah ambik tau..

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

saya hilang 20 jer .. hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI