Kehilangan ratusan followers di Instagram !

 

Waaahhh… aku hilang hampir 250 followers gitu ! Instagram dengki kah dengan aku ??? Ops.. bukan aku saja ! Ramai jugak yang kena woooo .. Sabar sabar !! Apa kes ??

Instagram sudah bagi kenyataan. Jangan cepat melenting yer.. Rajinkan diri tu untuk membaca ..

Tu la.. Aku pon tau .. ramai sangat tukar kerjaya jadi spammer ! Hehehe… Makasih yer remove.. Dapat la jugak follower yang benar benar nak follow dan klik LIKE .. Hehehe.. Penting LIKE tuuu .. Tu tanda mereka dah tengok dan suka .. llalala.. Makasihhhh ..

3 ulasan:

  1. Bagus juga xde spammer...kadang pening menengoknya..^_^

    BalasPadam
  2. ohhh macam tu ke? bagus juga tuh.. saya tak de akaun instagram, jadi tak pernah ambik tau..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.