Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 12 Disember 2014

Menyakat abang dia !

 

Qhaliff bersungguh nak tolak stroller Zahra ! Pandai pulak dia elak dari langgar tiang atau orang .. hahahaha .. Tapi paling best ialah part Zahra sakat abang dia ! ADeh.. Ketawa besar tengok gelagat diorang !

Tengok gaya dia camana ! Qhaliff berenti dan betulkan kaki dia..Dua dua kaki dia betulkan.. Bila dia tolak balik , Zahra buat semula begitu ! Pastu Qhaliff berenti dan betulkan.. Dia buat semula ! Hahahaha.. Giler nakal tu Zahra ni ! Adehhh ..

Bukti ? Ada video dia.. Nanti aku upload di Facebook aku ehhhh !

6 komen :

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Hahah..pandai qhaliff..die pun malu adiknya Buat gitu

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Ooo Zahra dah pandai sakat bang long yerr ..Nasib laa bang long ni jenis tak marah ...Hehehe bagus betul bang long ..

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

anak2 mmg banyak kerenahnya

ameris berkata... [Reply to comment]

dah pandai bergurau 2 bradik tu..

http://amerislovely.blogspot.com/2014/12/cirit-birit-jangan-pandang-enteng-part-2.html#comment-form

izzeyda berkata... [Reply to comment]

bagusnya abang Qhaliff.. hehehe.. amboii Zahra dah pandai buli abang ye..

Hidayah Ak berkata... [Reply to comment]

belajar jadi abang yang bertanggungjawab tu. tapi diorg memang suka tolak stroller. nanti bila si kecik tu pandai dia tolak stroller sendiri dna berebut lak ngan abang dia hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI