Menyakat abang dia !

 

Qhaliff bersungguh nak tolak stroller Zahra ! Pandai pulak dia elak dari langgar tiang atau orang .. hahahaha .. Tapi paling best ialah part Zahra sakat abang dia ! ADeh.. Ketawa besar tengok gelagat diorang !

Tengok gaya dia camana ! Qhaliff berenti dan betulkan kaki dia..Dua dua kaki dia betulkan.. Bila dia tolak balik , Zahra buat semula begitu ! Pastu Qhaliff berenti dan betulkan.. Dia buat semula ! Hahahaha.. Giler nakal tu Zahra ni ! Adehhh ..

Bukti ? Ada video dia.. Nanti aku upload di Facebook aku ehhhh !

6 ulasan:

  1. Hahah..pandai qhaliff..die pun malu adiknya Buat gitu

    BalasPadam
  2. Ooo Zahra dah pandai sakat bang long yerr ..Nasib laa bang long ni jenis tak marah ...Hehehe bagus betul bang long ..

    BalasPadam
  3. dah pandai bergurau 2 bradik tu..

    http://amerislovely.blogspot.com/2014/12/cirit-birit-jangan-pandang-enteng-part-2.html#comment-form

    BalasPadam
  4. bagusnya abang Qhaliff.. hehehe.. amboii Zahra dah pandai buli abang ye..

    BalasPadam
  5. belajar jadi abang yang bertanggungjawab tu. tapi diorg memang suka tolak stroller. nanti bila si kecik tu pandai dia tolak stroller sendiri dna berebut lak ngan abang dia hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.