MILNA , biskut pertama Zahra !

 

Dulu bagi gak kat Qhaliff.. Tapi tak la dia makan beria.. Makan main main jer.. Asal dia pon dapat mengunyah di kala orang tua dia mengunyah.. hehehe.. Nak ikut sangat la kononnya..

Dan wife turut belikan untuk Zahra ari tu.. Suka ke Zahra ? Hurm.. Zahra ikut style aku ni.. makan apa saja ! Tak kira dah kalau lapar .. hehehe ..

image

Aku post di FB dan Insta , ada kawan tanya .. biskut apa yang Zahra makan .. Dan inilah diaaaa ..

image

Apa apa persoalan mengenai MILNA ni , sila google yer .. Pastinya banyak nak tanya punyaaa… Jangan risau , Zahra makan main main jer pon.. Memang bawak makanan dia yang wife buat sendiri.. Tapi sementara tunggu mak pak dia abis makan , maka tu la yang wife bagi.. InshaAllah , ok jer ..

4 ulasan:

  1. Alhamdulillah..snacks milna ye zahra..

    BalasPadam
  2. ida pun bagi kt ank..tp id bagi jenama lain.sm mcm milna..just snck wktu prtang je,,tghari memag akn bagi bubur..

    BalasPadam
  3. best biskut ni. bukan budak-budak je suka. kbai. hahaha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.