Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 31 Disember 2014

Pencuci muka kegemaran !

 

Ya Allah.. lega giler bila dapat cuci muka dengan Tea Tree Oil dari Cosmoderm ni .. Sebelum ni aku ada guna jenama lain tapi rasa macam .. tak puas ! Masih melekit kat muka.. Kena basuh betul betul , baru leh clear !

Pertama kali aku dioffer guna Tea Tree Oil ni , terasa segar terus muka terutama bila seharian berada di luar rumah.. Hurmmm .. Terus melekat guna produk ni ..

Dan.. abis sudah ! Kena order lain.. Atau cari kat farmasi berhampiran.. Atau malas nak keluar , leh order online jer.. Hurmm.. Harga ? Tak mahal mana pon.. Rugi lak rasanya tak beli masa sale ari tu kat Mid Valley.. Huhuhuh..

Er , nak beli mana ? Www.cosmoderm.com.my

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI