Punca para suami boroi !

 

Pagi pagi , mak dia bangun dan goreng karipap ! Mak dia tau , dia suka karipap ! Dan memang sedap karipap segera ni !

 

 

Dia makan abis ke ??? Banyak tuuu ! Ada dalam 10 ketul .. Hurmm..

 

Dah macam ni punya gaya laaak ! Sapa nak abiskan semua ni ??? Aku jugaaakk ! Camana la aku tak boroi ! Haaa.. Aku boroi sebab tolong abiskan makanan Qhaliff laaa..

Mesti tak caya kan ?

8 ulasan:

  1. husband sy pn sama..masa ni blom ada anak, dia tlg habiskan mknn yg sya xlarat habiskan.he.

    BalasPadam
  2. hehheheheh comel khalif makan tepi2 jerk....papalah jd mangsa kena habiskan:)

    BalasPadam
  3. Karipap segera... Hemmmm
    Rasanya nak buat entry pasai healthy food lah
    Thanks ben

    tebumanis78.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maksudnya karipap sejuk beku.. Dah buat awal awal lg kemudian dibekukan terlebih dahulu.. Baru goreng ..

      Padam
  4. Hahaha...saya masa kecik-kecik pun mkn yang belah tepi jek... :)

    BalasPadam
  5. kalau kat rumah saya ni ..saya la jadi tukang perabis. kesian laa camne nak diet .

    BalasPadam
  6. nak berisi gakk tpi tknak boroii

    BalasPadam
  7. biasalah tu Ben... tak abis kan. sayang sebab rezeki...abis kan...sendiri mau ingat je

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI