Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 4 Disember 2014

Punca para suami boroi !

 

Pagi pagi , mak dia bangun dan goreng karipap ! Mak dia tau , dia suka karipap ! Dan memang sedap karipap segera ni !

 

 

Dia makan abis ke ??? Banyak tuuu ! Ada dalam 10 ketul .. Hurmm..

 

Dah macam ni punya gaya laaak ! Sapa nak abiskan semua ni ??? Aku jugaaakk ! Camana la aku tak boroi ! Haaa.. Aku boroi sebab tolong abiskan makanan Qhaliff laaa..

Mesti tak caya kan ?

8 komen :

Humairah Jimat berkata... [Reply to comment]

husband sy pn sama..masa ni blom ada anak, dia tlg habiskan mknn yg sya xlarat habiskan.he.

AMIIZAA berkata... [Reply to comment]

hehheheheh comel khalif makan tepi2 jerk....papalah jd mangsa kena habiskan:)

Nurul Ashikin berkata... [Reply to comment]

Karipap segera... Hemmmm
Rasanya nak buat entry pasai healthy food lah
Thanks ben

tebumanis78.blogspot.com

Ben Ashaari berkata... [Reply to comment]

Maksudnya karipap sejuk beku.. Dah buat awal awal lg kemudian dibekukan terlebih dahulu.. Baru goreng ..

nadialadzim berkata... [Reply to comment]

Hahaha...saya masa kecik-kecik pun mkn yang belah tepi jek... :)

Auntie Kemai berkata... [Reply to comment]

kalau kat rumah saya ni ..saya la jadi tukang perabis. kesian laa camne nak diet .

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

nak berisi gakk tpi tknak boroii

Putera Zach berkata... [Reply to comment]

biasalah tu Ben... tak abis kan. sayang sebab rezeki...abis kan...sendiri mau ingat je

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI