Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 15 Disember 2014

Rahsia gambar makanan semakin cun ?

 

Waahh.. Ramai tertanya kenapa gambar yang aku amik sekarang ni lain macam punya cun ! Apakah kerana kamera yang digunakan atau sememangnya skill aku yang semakin .. umphhh ! Atau sekadar guna aplikasi kamera yang bersepah di Google Store ???

Nak tahu jawapannya ?

Amacam ? Tak la secun Mat Gebu punya tapi berbeza la dari sebelum sebelum ni walaupun pakai kamera mahal ! Aku dah tau rahsiaaanyaa ! Hehehehe .. Tak hensem pon leh tampak kacak rupawan bila guna aplikas ini .. Bukan 360 yer ..

Rahsianya ? Sila beli E-Book aku  .. Belum keluar lagi laaa !

6 komen :

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

apa ni apa ni...entri tergantung...tolonglah bgtau apa penyebab gambar2 tu jadi cantik...

yang benar,
stalker baik abang ben :)

Syed Alwi berkata... [Reply to comment]

Cetttt...tapi rasanya gue tau sebab apee...hehehehehh

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Nk tauuu gak

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Adoiiii TERGANTUNG SUDAHHHHH !!! Ada sambungan kah ??? Amboii e book bagai ..Tak nak beli kita nak FREE jer hahaha

ajim (kerusiburok) berkata... [Reply to comment]

cehh baru feeling2 nak guna untuk gambar sendiri. hahahaha

azlia berkata... [Reply to comment]

tekun sy membaca..sabau je la..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI