Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 19 Disember 2014

Rugi gila tonton THE HOBBIT : The Battle Of Five Armies

 

Diorang kata best tapi bila tonton , tak best ! Tak paham betul cerita dia ! Tau tau je perang .. Apahal ? Tu cincin apa kena mengena lak ? Apasal laki tu tinggi dan yang bangsa tu apahal semua rambut putih ??? Iskhhh..

Diorang kata best tapi satu apa tak paham !! Grr.. Rugi duit.. Lama lak tu dalam panggung .. Tidur lagi best !!

Ahaaaa.. Kalau tak tonton dari bahagian pertama , kedua dan sequel Lord Of The Ring , maka pastinya bahagian yang ni jadi macam cerita Mr.Bean ! Oleh itu , sila dapatkan blu ray original di pasaran dan tonton semua sequel ! Baru tonton yang ni.. Dan mmg best !

Macam nak gi tonton lagi la.. hehehehe… Macam je laaa ..

9 komen :

Capt Pepatung berkata... [Reply to comment]

Memang blur kalau tgk filem genre macam ni kecuali bagi yang sentiasa mengikuti sejak Part 1..

ajim (kerusiburok) berkata... [Reply to comment]

betol2. kena follow daripada awal. baru paham :)

Ezwan Amrin berkata... [Reply to comment]

best! memang rugi siapa yg x follow citer Middle earth from The Hobbit smpai Lord of the Ring... hehe

Misz-ella Ismail berkata... [Reply to comment]

Yup. Betul. Macam nak gi tengok lagi. Kc haritu beruntung sebab TGV belanja tengok tiga2 episode.

izzeyda berkata... [Reply to comment]

tak berapa minat filem macam nih.. betul, better kena ikut dari part 1 baru faham apa citernya..

Marjiana Sani berkata... [Reply to comment]

Bang Ben,

Suspend tau baca entry ni..huhu
Tapi mmg kena tengok dr awal...
Syiok wooo

Jane berkata... [Reply to comment]

ok terkejut sbb ben kata x sedap at first hahah selamat baca entry smpai abess

Yana Azmi berkata... [Reply to comment]

Nasib dapat ticket free..hehehehe..

SalinaJohari berkata... [Reply to comment]

tak penah tengok genre ni...buka jiwa ai...hehehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI