Tiada rezeki buat anak anak ku ..

 

Gerimis di Bukit Gambang Water Park.. Dah depan mata dah ni ! Tiket di tangan.. Parking dah cun tapi… tapi… Aku dan wife fikir panjang.. Kena fikir sedalam dalamnya !

NAK MASUK ATAU TIDAK ???

Zahra Nur Iman , selsema ..

Photo

Muhammad Qhaliff Iman , selsema dan baru kebah dari demam ..

Hari ni lak , hari Ahad.. Esok Isnin, wife kena kerja. Ada meeting penting katanya. Kalau demam ??? Aku jugak yang teruk nanti.. Budak kalau demam .. jangan memain ! Kena pantau suhu badan ..

Hurm.. Akhirnya , kami setuju untuk balik ke bilik je dan sambung tidur ! Hehehe.. Hari masih awal… Jam 930 pagi. Aku pun perlukan rehat yang mencukupi agar dapat memandu pulang nanti dengan keadaan badan yang segar !

Sampai bilik.. semua pakat tidur hingga jam 12 tengahari .. Check out jam 2 petang.. Rakan-rakan blogger #kelabbloggerbenashari , bergembira di sana ! Hehehe..

Tak pe .. nanti kita gi lagi.. Kita duduk lama skit .. Baru syiokkkkk !

5 ulasan:

  1. Takpaa... next time leh g lagi.. Qhaliff n zahra kecik lagi... nnt dh besar sikit bawa semula..kalau anak2 demam lagi susah hati...bagusss mak pak qhaliff :)...

    BalasPadam
  2. tak pe..ada rezeki hari lain pulak...

    BalasPadam
  3. jom legoland... tak mau demam2 tau :)

    BalasPadam
  4. laaa...kt BGRC ke? saya pun kat sana over the weekend! mmg hujan silih berganti.but Ahad tu mmg paling terukla hujan...

    BalasPadam
  5. takpe, next taim buleh pergi. tidak lari gambang di kejar. hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009