Gemuk sudah aku..

11:15 PTG
  Ada kawan tegur di media sosial.. Aku dah nampak perut ! Hehehe.. Kalau nampak otot , orang curik gambar lak kan ? Yeke ? Yelah .. m...

Besar dah dia..

7:36 PTG
Hurmm.. Nak bebas la dia skg.. Rasa diri tu cam layak digelar ‘abang long’ dah .. hehehhe .. Hurmm.. Kalau nampak kolam air , confirm ...

Tunggu daddy balik ..

10:00 PG
  Wife bagitau .. Setelah aku keluar gi main paintball semalam , Qhaliff tak tidur sehinggalah jam 3 petang ! Biasanya , dia akan tidur di...

Ada rupanya AJL 28 ..

3:05 PG
  Wowww.. tiba tiba ternampak kat FB .. banner AJL28.. Eh ? Dah final ke ? Mana separuh akhir ? Lorrr… Ke aku yang terlepas pandang ? Iskh...

Salah teknik !!

2:45 PG
  Hurmmm… Aku dah tutup broadband Maxis aku tu. Walaupun kelajuan cumalah 128kbps tapi itu dah memadai bagi aku untuk update blog. Kenap...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.