Rambang bijik mata !!

11:15 PTG
  Di Alamanda .. Dia , aku usung guna stroller jer.. Tak larat nak dukung sbb sakit siku .. hehehe .. Bila masuk AEON ni , dia cepat cep...

Gara-gara Selfie !

4:00 PTG
  Amboi amboii.. Muncungg tuuuu .. hahahaha .. Jangan pulak pasni ada yang amik gambar ni buat Fake Profile , dah la yer.. Jangan sedekahk...

DTG TSHIRT PRINTING

2:00 PTG
  -iklan- Perkhidmatan yang kami sediakan adalah DTG TSHIRT PRINTING @ mencetak baju@design secara digital DTG bermaksud direct to gar...

Bila aku nak marah ..

2:22 PG
  Hurmmm .. Dia buat karenah ! Kasi tumpah air dengan sengaja .. Buang makanan dia .. Pastu gi tuang minyak urut atas sofa .. Pastu seng...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI