Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 8 Mac 2014

#SBB2014 : Aku pun tak tau apa aku cakap !

 

Bukan tak biasa mengadap orang secara langsung.. Kat tv secara live pon pernah. Rakaman pon pernah.. Tetiba hari ni ? Agaknya terlalu lama menunggu membuatkan aku gemuruh apatah lagi bila dapat tahu aku sorang je akan berdiri di atas pentas tu. Sebelum ni , semuanya sebagai panel forum.. Tetiba lak kena cerita apa saja !

DSC00386

DSC00389

 

Haaa.. Sapa suruh cerita apa saja. Si Ujang boroi tu kata setengah jam untuk aku.. Tapi bila aku dok membebel atas pentas tu, aku perhatikan si Kid dok bagi signal. Aku dok pikiaq laaa.. Apa si kid tu buat ? Aku ingat nak balas la lambaian dia ..

Rupanya dia bagi signal .. ‘ Teruskan.. ‘ dan ‘ Masa dah cukup’ .. Haaa.. Masa dah cukup ? Aku baru nak panas weh ! Sapa suruh aku naik pentas tuuu.. Kan dah menyesal ! Hahahahah ..

DSC00406

Haaaa .. Lepas membebel , aku diminta bagi hadiah cabutan bertuah.. Perghh.. Iphone 5 tuuuu.. Nasib baik aku tak minat Iphone. Kalau tak , terliur la gakkk wooo ..

Ucapan tadi di Sepetang Bersama Blogger 2014 tu , aku pun tak tau la apa yang aku mengarutkan . Aku mmg dah sediakan point sebenarnya tapi bila dengar Tuan Haji Amir ( Denaihati ) kata santai jer.. aku dah cuak.. Aku kang santai, mmg aku santai abis ! Takut terkujat VVIP tengok .. haaa..

Apa pun , aku berjaya lakukannya .. Dulu , aku tak yakin langsung untuk buat semua ni.. Alhamdulillah , blog mengubah hidup aku ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI